Με τη μοναδική προσφορά Avis Flex, ιδιώτες και εταιρείες έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου από μόλις 8 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) την ημέρα, επιλέγοντας ανάμεσα στα πιο καινούργια μοντέλα, χωρίς άγχος για πρόσθετες χρεώσεις και με την ποιότητα εξυπηρέτησης του ονόματος Avis.
Διαθέτοντας τον νεότερο στόλο της ελληνικής αγοράς, η Avis Flex προσφορά περιλαμβάνει αυτοκίνητα που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη, όπως τα Peugeot 108, VW Polo, Peugeot 208 Diesel, Citroen C4 Cactus Diesel, Audi A3 Diesel, Jeep Renegade 4×4 Automatic και BMW X1 Automatic.
Κύριο χαρακτη-ριστικό της προσφοράς είναι η ευελιξία που τη διακρίνει, καθώς καταργεί τα πολύπλοκα συμβόλαια και τη μακροχρόνια δέσμευση. Παράλληλα, η προσφορά περιλαμβάνει 1.600 χιλιόμετρα τον μήνα, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια μεικτή-κλοπής με απαλλαγή, ασφάλεια προς τρίτους, συντήρηση αυτο-κινήτου, οδική βοήθεια και αντικατάσταση αυτοκινήτου σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος.
Με την προσφορά Avis Flex, η ενοικίαση αυτοκινήτου γίνεται πιο οικονομική και ευέλικτη από ποτέ, δίνοντας στους ενδιαφερομένους τη δυνατότητα να οδηγούν σύγχρονα αυτοκίνητα σε άριστη κατάσταση, αφού η Avis φροντίζει για όλα τα υπόλοιπα!
Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να επωφεληθούν από την Avis Flex προσφορά, μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.avis.gr και να δουν όλες τις λεπτομέρειες, καθώς και τα διαθέσιμα αυτοκίνητα.

***************

Η Avis Flex προσφορά ισχύει για εταιρείες και ιδιώτες. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και αφορούν μηνιαίο μίσθωμα.
Το μηνιαίο μίσθωμα περιλαμβάνει: 1.600 χιλιόμετρα τον μήνα, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια μεικτή-κλοπής με απαλλαγή, ασφάλεια προς τρίτους, συντήρηση αυτοκινήτου, οδική βοήθεια και αντικατάσταση αυτοκινήτου σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος.
Ισχύει για ελάχιστη διάρκεια ενοικίασης 2 μηνών και με υποχρεωτική επιστροφή του αυτοκινήτου έως τις 30 Απριλίου 2017. Η προσφορά ισχύει κατόπιν διαθεσιμότητας και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.
Για περισσότερες πληροφορίες και όρους της προσφοράς επισκεφτείτε το www.avis.gr ή επικοινωνήστε με την Avis στο 210 6879 800.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ