Η Avis στηρίζει το έργο του Δήμου Αθηναίων για τους πρόσφυγες

Σε δωρεά ενός οχήματος τύπου van στον Δήμο Αθηναίων, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες, προχώρησε η Avis.

Η Avis στηρίζει το έργο του Δήμου Αθηναίων για τους πρόσφυγες | tovima.gr
Σε δωρεά ενός οχήματος τύπου van στον Δήμο Αθηναίων, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες, προχώρησε η Avis. Η παράδοση του οχήματος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο της Αθήνας, παρουσία του δημάρχου κ. Γιώργου Καμίνη.
Η Avis προχώρησε στην παροχή του οχήματος αναγνωρίζοντας ότι ο Δήμος Αθηναίων αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις και δέχεται τεράστιες κοινωνικές πιέσεις, ώστε να δώσει άμεσα λύσεις με πράξεις σε σημαντικά θέματα, όπως το Προσφυγικό.
«Μας γεμίζει ικανοποίηση, αποτελεί όμως για εμάς και μεγάλη ευθύνη το γεγονός ότι μεγάλοι φορείς και επιχειρήσεις, όχι μόνο αναγνωρίζουν το έργο που γίνεται στην Αθήνα στο πεδίο της κοινωνικής συνοχής, αλλά δείχνουν εμπιστοσύνη και εμπράκτως το υποστηρίζουν. Η προσφορά της εταιρείας Avis ενισχύει σημαντικά τις δράσεις μας στη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος και παράλληλα στέλνει μήνυμα στην ιδιωτική οικονομία να συμβάλει, στον βαθμό των δυνατοτήτων της, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε για να εξασφαλιστούν η εύρυθμη λειτουργία της πόλης και η ποιότητα ζωής των κατοίκων της» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης.
«Στηρίζουμε έμπρακτα τον Δήμο Αθηναίων με τη βαθιά πεποίθηση ότι η ενεργή συμμετοχή στην κοινωνία και η δυναμική συμβολή στην επίλυση προβλημάτων είναι υποχρέωση κάθε σύγχρονης εταιρείας. Ελπίζουμε να συμβάλουμε, έστω και λίγο, στο μεγάλο και πολυεπίπεδο έργο που επιτελεί o Δήμος» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρέας Ταπραντζής, διευθύνων σύμβουλος της Avis.
Υπενθυμίζεται ότι η υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων βρίσκεται διαχρονικά στο επίκεντρο της εταιρικής στρατηγικής της Avis, που εφαρμόζει προγράμματα προώθησης του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς με τη συμμετοχή του προσωπικού της.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Autohub
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk