Λίγες μόνο ημέρες πριν από την έναρξη των καλοκαιρινών εξορμήσεων, μία από τις προτεραιότητες κάθε ιδιοκτήτη αυτοκινήτου πριν από την έναρξη του ταξιδιού του θα πρέπει να είναι η διασφάλιση της σωστής λειτουργικής κατάστασης του οχήματός του. Στην κατεύθυνση αυτή, και αναγνωρίζοντας το υφιστάμενο οικονομικό περιβάλλον, η Mercedes-Benz προσφέρει για την εφετινή καλοκαιρινή περίοδο Πακέτα Συντήρησης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, με την εγγύηση της Mercedes-Benz Ελλάς.

Ηδη από την 1η Ιουνίου και έως τις 30 Σεπτεμβρίου, η Mercedes-Benz προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να προγραμματίσουν τον καλοκαιρινό έλεγχο και κατ’ επέκταση τη συντήρηση του οχήματός τους, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πόσο θα πληρώσουν για εργασία και ανταλλακτικά.

Παράλληλα με την εξασφάλιση της πιο ανταγωνιστικής τιμής της αγοράς, τους εγγυάται την ασφάλεια, την αξιοπιστία και τη διατήρηση της αξίας του αυτοκινήτου τους. Τα καλοκαιρινά Πακέτα Συντήρησης έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς, διατίθενται για τις προηγούμενες κατασκευαστικές σειρές των δημοφιλών μοντέλων Α-Class, B-Class, C-Class και E-Class και μεταξύ άλλων αφορούν σε: αντικατάσταση υαλοκαθαριστήρων, αντικατάσταση ιμάντα, αντικατάσταση μπουζί, αντικατάσταση μίζας, αντικατάσταση εναλλάκτη και αντικατάσταση αντλίας νερού. Περισσότερα, στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Mercedes-Benz.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ