Πολλά προβλήματα προκάλεσε το πέρασμα της κακοκαιρίας από την Αττική. Μεταξύ άλλων στον Πειραιά είχαμε την πτώση σκαλωσιάς από τον αέρα, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό μοτοσικλετιστή.
Αμέσως στο σημείο έσπευσαν άνδρες της τροχαίας οι οποίοι προχώρησαν στην εκτροπή της κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη από το ύψος της οδού Ομηρίδου Σκυλίτση και στα δύο ρεύματα καθώς εξαιτίας τς κακοκαιρίας κατέρρευσε σκαλωσιά σε υπό ανέγερση οικοδομή.
Διακόπηκε η κυκλοφορία του Τραμ στον Πειραιά
Η πτώση της σκαλωσιάς είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή της κυκλοφορίας του Τραμπ. Η κυκλοφορία στη Γραμμή 7 του Τραμ διεξάγεται στο τμήμα Ασκληπιείο Βούλας – ΣΕΦ.
«Σας ενημερώνουμε, ότι διακόπηκε η κυκλοφορία του Τραμ στην περιοχή του Πειραιά, λόγω πτώσης σκαλωσιάς πολυκατοικίας στο εναέριο δίκτυο ηλεκτροδότησης της Γραμμής, επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη, που προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.



