Η Mercedes-Benz ενημερώνει: Γνήσια ανταλλακτικά και ποιότητα που σας ανταμείβει

Είναι γεγονός ότι στο σύγχρονo οικονομικό περιβάλλον η διατήρηση της αξίας και ταυτόχρονα η διασφάλιση της άρτιας λειτουργικής κατάστασης ενός αυτοκινήτου

Είναι γεγονός ότι στο σύγχρονo οικονομικό περιβάλλον η διατήρηση της αξίας και ταυτόχρονα η διασφάλιση της άρτιας λειτουργικής κατάστασης ενός αυτοκινήτου παραμένει το πιο σημαντικό μέλημα κάθε νέου ή παλαιού ιδιοκτήτη. Κύριο παράγοντα για την επίτευξη του σκοπού αυτού αποτελεί, μεταξύ άλλων, η συντήρηση κάθε οχήματος με γνήσια ανταλλακτικά, σχεδιασμένα και εξελιγμένα αποκλειστικά για αυτό.
Η Mercedes-Benz, εφαρμόζοντας όλη την τεχνογνωσία που έχει χρησιμοποιήσει ως ηγέτιδα δύναμη για την κατασκευή των επιβατηγών, φορτηγών και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της, προσφέρει στους έλληνες ιδιοκτήτες μέσω του Πανελλαδικού Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της ανταλλακτικά ύψιστης ποιότητας που επιτυγχάνουν βέλτιστα επίπεδα απόδοσης σύμφωνα με τις ίδιες αυστηρές απαιτήσεις της εργοστασιακής παραγωγής.
Οι ολοκληρωμένοι έλεγχοι και οι εκτενείς δοκιμές εξέλιξης εξασφαλίζουν ότι κάθε γνήσιο ανταλλακτικό Mercedes-Benz συμμορφώνεται πλήρως με τα αυστηρότερα ποιοτικά πρότυπα πετυχαίνοντας την επέκταση της διάρκειας ζωής του αυτοκινήτου και ταυτόχρονα την περιορισμένη φθορά του εν λόγω ανταλλακτικού.
Στο πλαίσιο της σύγχρονης οργάνωσης logistics που διαθέτει η Mercedes-Benz Ελλάς, τα γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz παραδίδονται στους έλληνες ιδιοκτήτες μέσω του Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή που τους εξυπηρετεί, σε κάθε σημείο της χώρας, στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Με τέτοια υψηλή ποιότητα και εξυπηρέτηση η ασφάλεια, η αξιοπιστία και η μεγάλη διάρκεια ζωής είναι εγγυημένα, γεγονός που μεταφράζεται σε οικονομικό όφελος για κάθε ιδιοκτήτη και στη μέγιστη ασφάλεια μετακίνησης για εκείνον και την οικογένειά του.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Autohub
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Η γιορτή της δημοκρατίας και η παραφωνία Βελόπουλου Το κεντρικό σύνθημα στη δεξίωση για την 47η επέτειο από την... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk