Η Avis αρωγός του έργου τής ΕΜΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αποστολή της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρείας | Ιαση | Στήριξη (ΕΜΕΙΣ) στην Περιφέρεια Ανατολικής Θράκης.

Η Avis αρωγός του έργου τής ΕΜΕΙΣ | tovima.gr
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αποστολή της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρείας | Ιαση | Στήριξη (ΕΜΕΙΣ) στην Περιφέρεια Ανατολικής Θράκης. Στόχος της αποστολής ήταν η διενέργεια δωρεάν προληπτικών ελέγχων για τον καρκίνο του μαστού, ενώ κατά τη διάρκειά της υλοποιήθηκαν 860 κλινικές εξετάσεις σε έξι διαφορετικά χωριά της περιοχής και 587 υπερηχογραφήματα μαστού. Για τον σκοπό αυτόν η Avis φρόντισε για τη μετακίνηση των εθελοντών γιατρών με τη δωρεάν παροχή αυτοκινήτων.
Η ΕΜΕΙΣ είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση η οποία ιδρύθηκε το 2011 με αντικείμενο λειτουργίας κοινωνικές και επιστημονικές δράσεις και ειδικότερα τη στήριξη κατά τη θεραπεία (ιατρική, χειρουργική, νοσηλευτική, ψυχολογική) οικονομικά αδύναμων ασθενών με καρκίνο του μαστού, την αφύπνιση του πληθυσμού σε θέματα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, με εξορμήσεις σε όλη την Ελλάδα και ειδικά σε δυσπρόσιτα μέρη με δωρεάν κλινικές εξετάσεις, την εκπαίδευση και στήριξη νέων επιστημόνων σε θέματα μαστού (εκπαιδευτικά σεμινάρια, υποτροφίες), καθώς και την επιστημονική έρευνα.
Η φιλοσοφία της Avis διέπεται από τις αρχές της ανιδιοτελoύς προσφοράς και της ουσιαστικής συνεισφοράς στην κοινωνία, γι’ αυτό και επιλέγει να ενισχύει πρωτοβουλίες Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων, όπως αυτή τής ΕΜΕΙΣ, που στηρίζουν τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού. Η Ρέα Βερβίτα, Γενική Διευθύντρια Επιχειρησιακής Μονάδας Rent a Car της Avis, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε περήφανοι που η Avis είναι αρωγός του πολύ σημαντικού έργου του δικτύου των εθελοντών γιατρών που συμβάλλει καταλυτικά στη μάχη εναντίον του καρκίνου. Η ΕΜΕΙΣ πρεσβεύει ότι η θεραπεία είναι δικαίωμα και όχι πολυτέλεια και είναι μια προσπάθεια που εμείς στην Avis υποστηρίζουμε έμπρακτα και δυναμικά».

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Autohub
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk