Αύξηση πωλήσεων για την Peugeot

Ενδεικτικά της ανοδικής πορείας που διαγράφει η Peugeot στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ήταν τα αποτελέσματα των πωλήσεών της το πρώτο τρίμηνο του 2016.

Ενδεικτικά της ανοδικής πορείας που διαγράφει η Peugeot στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ήταν τα αποτελέσματα των πωλήσεών της το πρώτο τρίμηνο του 2016.
Η γαλλική φίρμα αύξησε στο 7,6% το μερίδιό της στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει για έκτη συνεχόμενη χρονιά τη χώρα. Σημαντικό ρόλο για την πρόοδο των συνολικών μεγεθών της Peugeot διαδραματίζει η αύξηση των λιανικών πωλήσεων της εταιρείας, πέρα από την επιτυχημένη πορεία της στις εταιρικές πωλήσεις, στοιχείο που καταδεικνύει τη διείσδυσή της στη συνείδηση του έλληνα καταναλωτή.
Το μερίδιο αγοράς της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας στις λιανικές πωλήσεις στη χώρα μας φτάνει πλέον στο 7% και σχετίζεται άμεσα με την αξία των μοντέλων της, τα ποιοτικά στάνταρ που πληρούν, τις παρεχόμενες υπηρεσίες που τα συνοδεύουν, αλλά και με τις συνεχείς επενδύσεις στα δίκτυα των επίσημων διανομέων της.
Τα στοιχεία αυτά σε συνδυασμό με τις εμπορικές επιδόσεις της εισαγωγικής εταιρείας των μοντέλων της ανέδειξαν την Peugeot στην Ελλάδα ως τον Νο 1 εισαγωγέα παγκοσμίως, με τον πρόεδρο του ομίλου PSA κ. Carlos Tavares να παραδίδει σε ειδική τελετή στο Παρίσι τον προηγούμενο μήνα το βραβείο «Best Importer President Award 2015» στους κ.κ. Γιάννη και Πολυχρόνη Συγγελίδη.
Στην κορυφή των προτιμήσεων του ελληνικού καταναλωτικού κοινού στην κατηγορία των επιβατικών αυτοκινήτων βρίσκεται το πρόσφατα ανανεωμένο supermini Peugeot 208, με μερίδιο αγοράς στη λιανική 8,4%, ενώ στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων πρωταγωνιστεί το 208 PRO.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της η Peugeot διαθέτει μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες της αγοράς ξεκινώντας από το 108 και φτάνοντας ως το 508, επενδύοντας ταυτόχρονα σε crossover όπως το 2008, σε MPV όπως το 3008 και σε μοντέλα επιδόσεων όπως το 308 GTi αλλά και σε μια σειρά προηγμένων κινητήρων βενζίνης PureTech και πετρελαίου BlueHDi με χαμηλές εκπομπές CO2.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Autohub
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk