Με την προσθήκη του PULSAR στην γκάµα της, η Nissan φιλοδοξεί να προσφέρει ένα µοντέλο µε έξυπνο σχεδιασµό και τεχνολογικές καινοτοµίες. Σχεδιασµένο για να προσελκύσει ένα ευρύ φάσµα αγοραστών, τόσο από τους µέχρι πρότινος κατόχους αυτοκινήτων της κατηγορίας D όσο και από εκείνους που θέλουν να «ανέβουν» από την κατηγορία Β, το PULSAR επιδεικνύει τις σχεδιαστικές ικανότητες της Nissan εισάγοντας παράλληλα µια σειρά από τεχνολογίες, µερικές εκ των οποίων αξιοποιούνται για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο της κατηγορίας του. Με εξαιρετικά υλικά αλλά και ποιότητα κατασκευής, το PULSAR προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές του premium χαρακτηριστικά και αντίστοιχα υψηλού επιπέδου οδηγική εµπειρία.
Χάρη στο µακρύτερο µεταξόνιο στην κατηγορία του (2.700 χιλιοστά) και την έξυπνη χωροταξία, το PULSAR προσφέρει σηµαντικά περισσότερο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών αλλά και στο ύψος των ώµων, σε σχέση µε τα µοντέλα του ανταγωνισµού. Στην πραγµατικότητα, µε 692 χιλιοστά ωφέλιµο χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών, το PULSAR είναι πιο ευρύχωρο και από αρκετά µοντέλα της κατηγορίας D.
Ταυτόχρονα, τo νέο Nissan PULSAR προσδίδει µια νέα διάσταση στην κατηγορία C, όντας ένα ασφαλές, ευρύχωρο και µε πρωτοποριακή τεχνολογία οικογενειακό hatchback. Κινείται από κινητήρες turbo που συνδυάζουν στον βέλτιστο βαθµό την απόδοση και την οικονοµία. Συγκεκριµένα, ο 1,2 λίτρων DiG-T κινητήρας βενζίνης αποδίδει την εκπληκτική, για το µέγεθός του, ισχύ των 115 PS, ενώ το µοτέρ πετρελαίου των 1,5 λίτρων dCi παράγει 110 PS και 260 Nm ροπής και απαλλάσσεται των τελών κυκλοφορίας! Για εκείνους που αποζητούν ακόµα πιο συναρπαστικές επιδόσεις, η έκδοση µε τον turbo κινητήρα βενζίνης 1.6 DiG-T των 190 PS είναι σίγουρο πως θα τους εκπλήξει ευχάριστα.
Ακολουθώντας τα χνάρια των νέων QASHQAI και X-TRAIL το ευρύχωρο και µε πρωτοποριακή τεχνολογία νέο, οικογενειακό hatchback της Nissan, κατέκτησε τα 5 αστέρια στο Euro NCAP.
Το νέο Nissan PULSAR διατίθεται σε τρεις εκδόσεις εξοπλισµού, τις Energy, Acenta και Techna αντίστοιχα, που θα καλύψουν τις ανάγκες ακόµα και των πλέον απαιτητικών αγοραστών. Ολα τα µοντέλα είναι εξοπλισµένα µε οθόνη πολλαπλών ενδείξεων 5 ιντσών, τοποθετηµένη στον κεντρικό πίνακα οργάνων. Επιπλέον, στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις είναι το Σύστηµα Παρακολούθησης της Πίεσης των Ελαστικών, οι 6 αερόσακοι, αλλά και το σύστηµα Start & Stop.
Σε συνδυασµό µε το όφελος απόσυρσης, η τιµή του νέου Nissan Pulsar ξεκινάει από τα €15.320 για την έκδοση µε κινητήρα βενζίνης, από τα €17.640 για το ντίζελ, ενώ η έκδοση µε τον βενζινοκινητήρα 1.6 DiG-T των 190 PS έχει τιµή εκκίνησης στα €21.870.
Περισσότερα στοιχεία για το νέο Nissan PULSAR θα βρείτε στο www.nissan.gr.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ