Η οικογένεια με το πιο μακρύ ιστορικό αρχείο στην περιοχή. Συντηρεί εδώ και χρόνια ένα μεστό και συνάμα φαγητοκεντρικό στυλ κρασιού. Η δομή του μας θυμίζει κρασιά που ακόμη και η παραδοσιακή γαλλική σχολή τείνει να αποχωριστεί στον βωμό της εμπορικότητας. Επιδέχεται παλαίωση.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014.


![Πορεία Γρηγορόπουλου στην Αθήνα – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί [εικόνες]](https://www.tovima.gr/wp-content/uploads/2025/12/06/PER_5426-90x90.jpg)
