Χρυσό το iPad Air τον Οκτώβριο

Η Apple φέρεται να ανακοινώνει νέες εκδόσεις του iPad Air μέσα στον Οκτώβριο, ωστόσο οι πληροφορίες για το επόμενο iPad είναι μάλλον λιγοστές και περιορίζονται στην προσθήκη του χρυσού στην γκάμα των διαθέσιμων χρωμάτων της ταμπλέτας των 9,7 ιντσών.

Η Apple φέρεται να ανακοινώνει νέες εκδόσεις του iPad Air μέσα στον Οκτώβριο, ωστόσο οι πληροφορίες για το επόμενο iPad είναι μάλλον λιγοστές και περιορίζονται στην προσθήκη του χρυσού στην γκάμα των διαθέσιμων χρωμάτων της ταμπλέτας των 9,7 ιντσών, στην οποία μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνο το ασημί και το γκρι.

Εντούτοις, η πληροφορία από ανώνυμες πηγές που μεταφέρει το δίκτυο Bloomberg δεν παρουσιάζει κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού οι Apple fans μοιάζει να ενδιαφέρονται περισσότερο για το φημολογούμενο μεγαλύτερο iPad που θα λέγεται ότι θα φτάσει στις 12,9 ίντσες. Η παραγωγή του iPad των 12,9 ιντσών λέγεται ότι θα ξεκινήσει το 2015.

Τα νέα specs

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεύτερου iPad Air μπορεί εύκολα να υποθέσει κανείς ότι μάλλον το εξελιγμένο μοντέλο θα βασίζεται στον Α8, το τσιπ που υιοθέτησε η εταιρεία για τα iPhone 6/6 Plus και το iOS 8.

Φήμες ακούγονται και για την προσθήκη του TouchID στο iPad, του αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος που θα αξιοποιηθεί για κάτι πιο απαιτητικό από πλευράς ασφάλειας, όπως οι πληρωμές με το Apple Pay. Ωστόσο, η χρήση μιας ταμπλέτας για πληρωμές σε τερματικά πληρωμών θα μοιάζει μάλλον αδέξια, λόγω του μεγέθους της συσκευής.

Η ανακοίνωση των νέων iPad -iPad Air 2 και iPad mini 3- αναμένεται, χωρίς να έχει επίσημα ανακοινωθεί, στις 21-22 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το τακτικό χρονοδιάγραμμα της Apple.

Science
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk