Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας στην Κρήτη από την άγρια δολοφονία με μπαλτά 54χρονου άνδρα μέσα στο κατάστημα που διατηρεί και τον σοβαρό τραυματισμό 50χρονου επιχειρηματία.

Ο φερόμενος ως δράστης, ένας 25χρονος πακιστανικής καταγωγής, σε κατάσταση αμόκ, κατακρεούργησε με τον μπαλτά 54χρονο ομοεθνή του, με τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε οικονομικές διαφορές.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το cretalive.gr, ο δράστης αναζήτησε τον 50χρονο ιδιοκτήτη ζαχαροπλαστείου, τον οποίο βρήκε σε ταβέρνα της περιοχής και τον χτύπησε στο κεφάλι με τον μπαλτά, μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου και της κόρης του. Και σε αυτή την περίπτωση, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για οικονομικές διαφορές.

Ο 50χρονος μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας με σοβαρά τραύματα και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Αμέσως μετά ο φερόμενος ως δράστης έστρεψε το μένος του σε περιπολικό της αστυνομίας, που ήταν σταθμευμένο έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, χτυπώντας το με τον ίδιο μπαλτά.

Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν εκεί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.