Η ιστοσελίδα πορνό Pornhub εμφανίστηκε – «κατά λάθος» -, σε ρεπορτάζ αμερικανικού τηλεοπτικού σταθμού, προκαλώντας αμηχανία τόσο στο κοινό που παρακολουθούσε εκείνη την ώρα, όσο και στους ιθύνοντες του καναλιού. Το τηλεοπτικό δίκτυο WGN-TV στο Σικάγο έκανε ένα ρεπορτάζ σχετικά με μια νέα εφαρμογή για smartphones, ονόματι Expunge.io, που βοηθάει νεαρούς που έχουν καταδικαστεί για μικρο-αδικήματα να γνωρίζουν πως ακριβώς μπορούν να εξαλείψουν τα αδικήματα αυτά από το ποινικό τους μητρώο. Στις ΗΠΑ μερικά αδικήματα μένουν εκτός μητρώου, για να μην φαίνονται σε περιπτώσεις, για παράδειγμα, μιας επαγγελματικής συνέντευξης.
Το ρεπορτάζ ωστόσο δεν κύλησε κατά τα αναμενόμενα. Κάποια στιγμή όπου ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού κάνει περιήγηση στο smartphone, «σκοντάφτει» πάνω στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας πορνό Pornhub, η οποία είναι άγνωστο πως βρέθηκε εκεί –μάλλον ο χρήστης του smartphone ξέχασε να την σβήσει από το «ιστορικό περιήγησης» και, άθελά του, «καρφώθηκε».
Το ατόπημα υπέπεσε στην αντίληψη ενός χρήστη του Reddit, ο οποίος το απαθανάτισε με την κάμερα του κινητού του και το ανέβασε στην ιστοσελίδα με το χιουμοριστικό σχόλιο «μάλλον κάποιος πρέπει να ανανεώσει το ιστορικό περιήγησης σελίδων στο διαδίκτυο». Ακολούθησε ένα τσουνάμι πολλαπλών αναρτήσεων, εκθέτοντας τον ρεπόρτερ και τον σταθμό.



