Πως είναι να συνδιαλέγεται ο Αντόνιο Μπαντέρας με ένα… ντόνατ; Δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε τη νέα τηλεοπτική διαφήμιση τσίχλας χωρίς ζάχαρη για να απολαύσετε τον, Ισπανικής καταγωγής, σταρ σε απευθείας συνομιλία με κάποια από τα φαγητά που παραδοσιακά γνωρίζουμε ότι κάνουν κακό στα δόντια όταν μετά από τη γαστριμαργική απόλαυση δεν πλένουμε τα δόντια μας. Κι επειδή αυτό δεν είναι πάντα εύκολο να συμβεί, ο 52χρονος σταρ μας παροτρύνει να χρησιμοποιήσουμε τη συγκεκριμένη τσίχλα μετά από ένα γεύμα ή ένα δείπνο για να «διακόψουμε» την παραμονή φαγητών στο στόμα μας.

Για να το πετύχουν αυτό, οι εμπνευστές της διαφήμισης που βγαίνει στον «αέρα» την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, τοποθέτησαν τον Μπαντέρας να πιάνει «ψιλή κουβέντα» με… ενοχλητικά φαγητά (που «ζωντάνεψαν» με τη βοήθεια υπολογιστή) αμέσως μετά το τέλος ενός γεύματος που έχει κάνει σε ένα εστιατόριο. Και πως αλλιώς μπορεί να τα ξεφορτωθεί παρά μόνο με τη συγκεκριμένη τσίχλα που όταν τη βάζει στο στόμα του τα φαγητά αυτομάτως εξαφανίζονται από το οπτικό του πεδίο.

«Τα κινούμενα σχέδια αποτελούν πάθος για μένα, κι έτσι το να μπορώ να παίζω δίπλα σ’ ένα τέτοιο χαρακτήρα, που είναι αντίθετο από το να του “δανείζω” τη φωνή μου, είναι κάτι εντελώς καινούργιο για μένα», ανέφερε ο Αντόνιο Μπαντέρας. Ωστόσο, ο ηθοποιός ομολόγησε ότι καθώς χρειάστηκε να δουλέψει δίπλα σ’ ένα ντόνατ που ήταν εύκολο να του «κλέψει» τη σκηνή χρειάστηκε μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση απ’ ότι συνήθως, κι αυτό ήταν ολίγον εξουθενωτικό.