Η βουλευτής τηςΝ.Δ., Φ.Πιπιλήμιλά στις «Πρωινές Διαδρομές» και στους Β. Αδαμόπουλο και Σ. Ξενάκη για τη λίσταΛαγκάρντκαι τη «Βίλα Αμαλία».

Για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ

Με τρομάζει η πιθανότητα να έχει εμπλακεί το λεγόμενο παρακράτος ή το επίσης ανίκανο, πολλές φορές, κράτος όλων αυτών των στρατών των συνεργατών, των υπευθύνων, των γενικών γραμματέων, των γραμματέων, των νομικών συμβούλων εν αγνοία του. Το παρακράτος έχει πάντα στόχο, το ανίκανο κράτος δεν έχει στόχο. Όλα αυτά, όμως, φέρνουν εμάς τους βουλευτές σε πολύ δύσκολη θέση, γιατί τι θα πάμε να ψηφίσουμε; Να πάω εν μέσω τεσσάρων καλπών να ψηφίσω τι; Όταν από την αρχή έθεσα την παράμετρο κάποιας παρακρατικής κυβέρνησης; Δεν έχω αποδείξεις να το πω, αλλά όταν ακούω ότι άλλον αριθμό έχει το στικ της περιόδου Διώτη, άλλον αριθμό θα έχει ένα άλλο στικ που θα βρεθεί, όταν όλοι έλεγαν ότι ένα ήταν το στικ και ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου το άλλαξε, για να προστατεύσει τις φορολογημένες τελικά -άρα νόμιμες- εξαδέλφες, οδηγούμαι σε συμπεράσματα που δεν είναι καθόλου ευχάριστα.

Ακούστε το ηχητικό

Για τη φερόμενη εμπλοκή του κ. Διώτη{{{ moto }}}

Απογοητεύθηκα τραγικά. Ένας τόσο έμπειρος εισαγγελέας όπως ο κ. Διώτης που μου έδωσε την εντύπωση ότι θα αντιμετωπιστεί η φοροδιαφυγή με σοβαρότητα. Είμαι πολύ απογοητευμένη από την κατάντια και αυτής της προσωπικότητας, που πίστευα ότι μπορεί να βοηθήσει την κοινωνία.

Πρώτα έπρεπε να είναι ολοκληρωμένη η διαδικασία από τη Δικαιοσύνη, να υπάρχουν σαφείς αποδείξεις ή σοβαρές ενδείξεις και μετά να κληθούμε εμείς (οι βουλευτές) να παίξουμε αυτό το ρόλο.

Για τη «Βίλα Αμαλία»

Δεν τολμάμε να πούμε τίποτα και μας μαλώνουν, γιατί έχουν το αλάθητο του ΣΥΡΙΖΑ. Φύγαμε από το αλάθητο του Πάπα.

Θα πρέπει να ντρέπονται όλοι αυτοί οι ρυπαροφέροντες εμφανισιακά τύποι ΣΥΡΙΖΑίοι να ομιλούν περί πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Γιατί, αν πολιτιστική δραστηριότητα είναι οι βανδαλισμοί αγαλμάτων και της τριλογίας της Πανεπιστημίου, τέτοιο πολιτισμό να τον πάρουν και να τον πάνε στα τάρταρα.