Για δεύτερη φορά θα γίνει πατέρας ο ρόκερ Μπράιαν ΄Ανταμς, γνωστός για τις επιτυχίες του κυρίως την δεκαετία του ’90 -όπως το «(Everything I Do) I Do It For You» που του χάρισε μάλιστα και ένα βραβείο Γκράμι για το καλύτερο τραγούδι σε κινηματογραφική ταινία.

Ο 53χρονος μουσικός που ασχολείται επίσης και με τη φωτογραφία και η σύντροφός του Αλίσια Γκριμάλντι -ρόκερ, φωτογράφος και συνεργάτιδά του- με την οποία είχε συνιδρύσει τον μη κερδοσκοπικό κοινωφελή οργανισμό, The Bryan Adams Foundation, περιμένουν το δεύτερό τους παιδί όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του ευτυχούς πατέρα.

«Η κόρη τους, Μπάνι Γκριμάλντι ΄Ανταμς, είναι τώρα 18 μηνών και το καινούργιο μωρό θα έρθει την επόμενη χρονιά», ανέφερε. Ο μουσικός ενθουσιάστηκε όταν έμαθε ότι η οικογένεια θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος ακόμη. «Είτε η Αλίσια έχει φάει πάρα πολύ κέικ σοκολάτας ή περιμένουμε ένα ακόμα μωρό… Νομίζω ότι είναι το δεύτερο», ανέφερε γελώντας στο περιοδικό People.

Ο Μπράιαν ΄Ανταμς αρχίζει και πάλι την περιοδεία του στις 10 Δεκεμβρίου από την Οκλαχόμα όπου θα γιορτάσει επίσης την έκδοση του πρώτου βιβλίου με φωτογραφίες του με τον τίτλο «Exposed».