Δώρα αγάπης από το «Σικιαρίδειο Ιδρυμα»

Τη Μ. Δευτέρα 9 Απριλίου το Σικιαρίδειο Ιδρυμα σας προσκαλεί στο πασχαλινό bazaar, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι. Τα προϊόντα είναι χειροποίητα και κατασκευάστηκαν από τα παιδιά στα 13 εργαστήρια επαγγελματικής και προ επαγγελματικής κατάρτισης του ιδρύματος.


Τη Μ. Δευτέρα 9 Απριλίου το Σικιαρίδειο Ιδρυμα – Κέντρο Ανοιχτής Φροντίδας για την κατάρτιση παιδιών και νέων με νοητική υστέρηση και μαθησιακές δυσκολίες – σας προσκαλεί στο πασχαλινό bazaar, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Τα προϊόντα είναι χειροποίητα και κατασκευάστηκαν από τα παιδιά στα 13 εργαστήρια επαγγελματικής και προ-επαγγελματικής κατάρτισης του ιδρύματος.

Ανάμεσα στα προϊόντα μπορείτε να βρείτε λαμπάδες, κεραμικά αυγά, μπλοκάκια, υφαντά, καδράκια μπατίκ, νηστίσιμα εδέσματα, φυτά, ξύλινα αντικείμενα, υφασμάτινα καλύμματα και αντικείμενα εσωτερικής διακόσμησης.

Να σημειώσουμε ότι το Σικιαρίδειο Ιδρυμα που ιδρύθηκε το 1939 είναι μη-κερδοσκοπικό Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου με αντικείμενο την ψυχική, κοινωνική και θεραπευτική φροντίδα παιδιών και νέων από 5 έως 21 ετών με νοητική υστέρηση, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην ανάπτυξη της προ-επαγγελματικής και επαγγελματικής κατάρτισής τους.

Ωρα έναρξης: 11:00
Ωρα λήξης: 20:00
Χώρος:
Τεχνόπολις, Πειραιώς 100, 11854 Γκάζι, Αίθουσα «Αγγελος Σικελιανός», Κτίριο Δ4
Πληροφορίες:
Κυρία Σοφία Καμαρέτα, Υπεύθυνη Δωρεών & Δημοσίων Σχέσεων, στο τηλέφωνο 210 6148.012, email : info@sikiarideio.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk