Είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και ιδιαίτερα προστατευτικοί μεταξύ τους. Ο λόγος για την εκρηκτική Μπιγιονσέ και τον διάσημο ράπερ Τζει Ζ, οι οποίοι έχουν πάντα να πουν ένα καλό λόγο ο ένας για τον άλλον.

Ωστόσο, ο41 ετών ράπερ φαίνεται πως το παράκανε καθώς σε πρόσφατη συνέντευξή του κατά την διάρκεια της προώθησης του νέου του άλμπουμ «Watch The Throne», στο οποίο συνεργάστηκε με τον Κάνιε Γουέστ, δήλωσε ότι θεωρεί την σύζυγό του «τον δεύτερο Μάικλ Τζάκσον».

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε, στο πλαίσιο ραδιοφωνικής εκπομπής του ραδιοφωνικού σταθμού 99 Jamz στο Μαϊάμι, τι έχει μάθει από την διάσημη γυναίκα του εκείνος απάντησε: «Αυτό που έμαθα από εκείνη είναι αυτό που έμαθα από τον Μάικ, και ίσως θεωρηθεί βλασφημία το γεγονός ότι συγκρίνω τους δύο, καθώς ο Μάικ ήταν τόσο καινοτόμος, αλλά πιστεύω ότι η Μπιγιονσέ είναι σαν τη δευτέρα παρουσία του».

Και πρόσθεσε: «Η σκληρή δουλειά και η εντυπωσιακή αφοσίωσή της στα σόου της σε κάνει να θέλεις να δουλέψεις ακόμη πιο πολύ πάνω στην τέχνη σου. Είναι σαν μηχανή».

Στο μεταξύ η Μπιγιονσέ πραγματοποίησε στις 14 Αυγούστου την πρώτη -από τις τέσσερις- sold out συναυλία της στο Roseland Ballroom στη Νέα Υόρκη, για την οποία αξίζει να σημειώσουμε ότι τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ, 22 μόλις δευτερόλεπτα.