* ΟΠΑΠ: Με το σλόγκαν «Πάμε Στοίχημα, πάμε για περισσότερα» οι παίκτες του παιχνιδιού του ΟΠΑΠ θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν και μπόνους ως και 30% επί των κερδών τους. Η πριμοδότηση των κερδών του «Πάμε Στοίχημα» γίνεται με χρήματα από τα αδιάθετα του παιχνιδιού. Η πρωτοβουλία θα ισχύσει από την Τρίτη 19 ως την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, και επίσης από την Παρασκευή 22 ως την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010. Το μπόνους θα δίνεται ως εξής: 5% σε κερδισμένα δελτία με τρεις αγώνες, 15% σε κερδισμένα δελτία με τέσσερις αγώνες, 20% σε κερδισμένα δελτία με πέντε αγώνες, 30% σε κερδισμένα δελτία με έξι αγώνες.

* ΗSΒC: Μια νέα υπηρεσία συνολικής τραπεζικής εξυπηρέτησης με την ονομασία ΗSΒC Αdvance προσφέρει η τράπεζα. Εναντι πάγιας μηνιαίας συνδρομής οι πελάτες της απολαμβάνουν προνόμια, όπως ο χρηματοοικονομικός σχεδιασμός από πιστοποιημένους συμβούλους, προσαρμοσμένος στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, η πρόσβαση σε εξειδικευμένη γνώση, η προνομιακή τιμολόγηση και τα σύγχρονα κανάλια εναλλακτικής εξυπηρέτησης για ευελιξία σε τραπεζικές συναλλαγές.

Vell Group: Πακέτο 11.048.400 μετοχών ή του 31,5% του μετοχικού κεφαλαίου της Vell Group πέρασε μέσω του ΧΑ. Η συναλλαγή έγινε στα 0,6 ευρώ, με σημαντικό premium άνω του 40% σε σχέση με την τρέχουσα τιμή της μετοχής στα 0,42 ευρώ, ενώ η συνολική αξία της συναλλαγής ανέρχεται σε 6,63 εκατ. ευρώ.

* Ιntrasoft Ιnternational: Δύο πρόσθετες πιστοποιήσεις ΙSΟ απονεμήθηκαν στην εταιρεία. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι δύο αυτές πιστοποιήσεις τοποθετούν την Ιntrasoft Ιnternational σε μια επίλεκτη ομάδα εταιρειών. Μόλις 500 εταιρείες παγκοσμίως έχουν καταφέρει να λάβουν την πιστοποίηση ΙSΟ 20000-1, η οποία φέρει την έγκριση του ανεξάρτητου και διεθνώς αναγνωρισμένου οργανισμού ΙΤ Service Μanagement Forum (itSΜF), ο οποίος χορηγεί κατ΄ αποκλειστικότητα τις εγκρίσεις για την πιστοποίηση αυτή. Παράλληλα, για το ΙSΟ 27001 έχουν λάβει πιστοποίηση μόνο 10.000 επιχειρήσεις παγκοσμίως.

* Ημερίδα: «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: η απάντηση στην κρίση» είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνει στις 19 Οκτωβρίου το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης. Θα παρουσιαστεί η μελέτη «Corporate Ρurpose Ιmpact Study» που διεξήχθη από το ΙΜD Center for Corporate Sustainability Μanagement και την ΒursonΜarsteller με στόχο να αναλύσει κατά πόσον οι εταιρείες που έχουν σαφή εταιρικό στόχο και τον επικοινωνούν με επιτυχία και αποτελεσματικότητα μέσα από τις κατάλληλες δράσεις, έχουν τελικά και καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρείες του κλάδου τους που δεν επενδύουν επαρκώς στον τομέα της εταιρικής ευθύνης.