* Ντρουκφάρμπεν: Η εταιρεία προχώρησε στην εξαγορά του 100% της ΙΚΟΝ ΑΕ στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της για συνεχή ανάπτυξη στον χώρο των γραφικών τεχνών. Το κόστος της εξαγοράς ανήλθε στα 610.000 ευρώ. Η ΙΚΟΝ, που εδρεύει στο Νέο Ψυχικό Αττικής, δραστηριοποιείται στην πώληση ψηφιακών προεκτυπωτικών και εκτυπωτικών συστημάτων, στην εμπορία αναλώσιμων υλικών γραφικών τεχνών, καθώς και στην παροχή τεχνικής υποστήριξης. Η ΙΚΟΝ αποτελεί επίσημο διανομέα στην Ελλάδα της ΚΟDΑΚ.

* Visa Εurope: Ως κορυφαίο brand στο πλαίσιο του θεσμού Corporate Superbrands 2009-2010 τιμήθηκε η εταιρεία συγκεντρώνοντας σταθερά την υψηλότερη συνολική βαθμολογία στην κατηγορία «Υπηρεσίες Χρηματοπιστωτικές- ΑσφαλιστικέςSecurity».

* Spider: Πρώτιστη μέριμνα για το 2010 αποτελεί η αύξηση του μεριδίου αγοράς και η διεύρυνση των δραστηριοτήτων στον κλάδο διαχείρισης απορριμμάτων- υπηρεσιών περιβάλλοντος, όπως αποδεικνύει η πρόσφατη είσοδος της Spider Υπηρεσίες Περιβάλλοντος – με θετικά ως τώρα αποτελέσματα- στον τομέα συλλογής και ανακύκλωσης μεταχειρισμένων βρώσιμων ελαίων με στόχο την ενεργειακή αξιοποίησή τους. Επίσης η υλοποίηση των επενδυτικών σχεδίων της εταιρείας αναφορικά με τη διαχείριση και επεξεργασία οργανικών απορριμμάτων, τη λειτουργία μονάδων παραγωγής βιολογικών λιπασμάτων και ενεργειακής αξιοποίησης βιομάζας προβλέπεται να ενισχύσει τα βασικά οικονομικά μεγέθη του κλάδου. Στόχος παραμένει η καθετοποίηση των προϊόντων της μεταλλοβιομηχανίας.

* Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Τα καθήκοντα της συμβούλου επικοινωνίας στην τράπεζα ανέλαβε η κυρία Αρτεμις Καλαντζάκου, η οποία εργάζεται στον χώρο της επικοινωνίας πάνω από 20 χρόνια. Είναι κάτοχος Diploma in Ρublic Relations από το Sussex University της Αγγλίας.

* Ιntracom ΙΤ Services: Στο digital economy forum, το οποίο διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδος (ΣΕΠΕ) για τα 15 χρόνια από την ίδρυσή του, συμμετείχε η εταιρεία ως «Χρυσός Χορηγός». Στην κεντρική παρουσίασή του ο όμιλος, μέσω του γενικού διευθυντή Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης κ. Σπ. Πομόνη, αναφέρθηκε στο επίκαιρο ζήτημα των ηλεκτρονικών δημοσίων προμηθειών επισημαίνοντας ότι η άμεση εφαρμογή τους αποτελεί προϋπόθεση για την αύξηση της διαφάνειας, τη μείωση των διοικητικών βαρών των εμπλεκομένων επιχειρήσεων αλλά και τη σημαντικότατη εξοικονόμηση δημοσίων δαπανών, που εκτιμάται ότι θα υπερβαίνει κατ΄ αρχάς τα 30 εκατ. ευρώ σε μηνιαία βάση.

* ΕΕΔΕ: «Το μέλλον της ηγεσίας και πώς να προετοιμαστείτε για αυτό» είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει ο τομέας ηγεσίας της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων την 3η Ιουνίου 2010 στο ξενοδοχείο «Ηilton» στην Αθήνα. Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο Εmmanuel Gobillot, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί «ο πρώτος γκουρού ηγεσίας για τη γενιά του ΜySpace» και «η φρεσκότερη φωνή στην ηγεσία σήμερα».