Σύντομα διεθνή

* Εμπορική Τράπεζα: Από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε ο επανασχεδιασμός του δικτύου των καταστημάτων της τράπεζας, με βάση τις προδιαγραφές που εφαρμόζει διεθνώς ο όμιλος της Credit Αgricole- κύριος μέτοχός τηςπροσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητες και στα δεδομένα της ελληνικής αγοράς. Συγκεκριμένα, η τράπεζα προχώρησε σε πλήρη ανακαίνιση του καταστήματος Αγίας Σοφίας, το οποίο στεγάζεται στον συγκεκριμένο χώρο από το 1964. * Ηabitat: Το τέταρτο κατάστημα της αλυσίδας στην Ελλάδα ανοίγει τις πύλες του στις 27 Νοεμβρίου στο Μediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.

Σύντομα διεθνή | tovima.gr

* Εμπορική Τράπεζα: Από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε ο επανασχεδιασμός του δικτύου των καταστημάτων της τράπεζας, με βάση τις προδιαγραφές που εφαρμόζει διεθνώς ο όμιλος της Credit Αgricole- κύριος μέτοχός τηςπροσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητες και στα δεδομένα της ελληνικής αγοράς. Συγκεκριμένα, η τράπεζα προχώρησε σε πλήρη ανακαίνιση του καταστήματος Αγίας Σοφίας, το οποίο στεγάζεται στον συγκεκριμένο χώρο από το 1964.

* Ηabitat: Το τέταρτο κατάστημα της αλυσίδας στην Ελλάδα ανοίγει τις πύλες του στις 27 Νοεμβρίου στο Μediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για το πρώτο κατάστημα Ηabitat στη Βόρεια Ελλάδα. Ηδη, λειτουργούν τρία καταστήματα Ηabitat στην Αθήνα (ένα αυτόνομο στη Γλυφάδα και δύο τύπου «Shop-in-a-Shop» στα Νotoshome). Τα Ηabitat εδώ και δύο χρόνια αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα αποκλειστικά από τον όμιλο Υalco, μέσω της θυγατρικής του Οmnishop. Το ύψος της επένδυσης για το νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ.

* Σφακιανάκης: Ολοκληρώθηκε ο φορολογικός έλεγχος της απορροφούμενης εταιρείας Αutoforum για τις χρήσεις 2003-2006. Ο έλεγχος καταλόγισε στην εταιρεία λογιστικές διαφορές, από τις οποίες προέκυψαν φόροι πλέον προσαυξήσεων συνολικού ύψους 234.485 ευρώ, ποσό που καταβλήθηκε εξ ολοκλήρου με την υπογραφή της πράξης συμβιβασμού. Το αποτέλεσμα του παραπάνω φορολογικού ελέγχου δεν θα επιβαρύνει τα αποτελέσματα της εταιρείας για την τρέχουσα οικονομική χρήση 1.1.2009-31.12.2009, δεδομένου ότι το υπόλοιπο των προβλέψεων για ανέλεγκτες οικονομικές καταστάσεις την 31η.12.2008 ανέρχεται στο ποσό των 2.290.617,77 ευρώ.

* Foodlink: Αύξηση πωλήσεων 8% και κερδών προ φόρων 10% εμφανίζει η εταιρεία το 9μηνο του 2009 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2008. Η διοίκηση εκτιμά ότι οι ρυθμοί αυτοί θα διατηρηθούν και στο σύνολο της χρήσης. Εν τω μεταξύ, οκ. Δ.Δημόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή Μεταφορικού Εργου και Ανάπτυξης Δικτύου Διανομής της Foodlink. Η μετοχή της εταιρείας που δραστηριοποιείται στον κλάδο των logistics διακινείται στην Εναλλακτική Αγορά του ΧΑ.

* ΜΑΡΑΚ: Η εταιρεία ξεκίνησε τη διάθεση στην ελληνική και βαλκανική αγορά των συστημάτων του καναδικού οίκου Corinex τα οποία χρησιμοποιούνται για τη μετάδοση δεδομένων ως και 200Μbps σε φυσικό επίπεδο μέσω των γραμμών μέσης και χαμηλής τάσης, καθώς επίσης και μέσω ομοαξονικού καλωδίου ΤV. Τα συστήματα αυτά είναι ιδανικά για ευρυζωνικές εφαρμογές σε περιβάλλον οικίας ή γραφείου (αποφεύγοντας έτσι τόσο την πρόσθετη ειδική καλωδίωση όσο και την εσωτερική ασύρματη επικοινωνία), όπως η διανομή σήματος DSL σε διάφορα σημεία, ΙΡΤV κτλ. Η Μarak έχει ως σήμερα διαθέσει τέτοια συστήματα της Corinex σε τηλεπικοινωνιακούς παρόχους όπως ο ΟΤΕ, η Romtelecom κ.ά., καθώς και στην ευρύτερη αγορά ιδιωτών, επιχειρήσεων και διαφόρων φορέων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk