Σύντομα

* Singularlogic: Η ΜΙG Τechnology υπέβαλε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αίτημα για άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze out) των υπόλοιπων μετοχών της Singularlogic, οι οποίες όταν έληξε η περίοδος αποδοχής της δημόσιας πρότασης ήταν 3.123.757 και σήμερα, μέσω αγορών στο ΧΑ, έχουν περιοριστεί στα 3.045.274, με τίμημα ίσο με της δημόσιας πρότασης, δηλαδή 3,08 ευρώ. * Αspis Βank: Τη δυνατότητα online αλλαγής των επιλογών για τα χαρακτηριστικά της Αspis Οne κάρτας τους όσο συχνά επιθυμούν έχουν οι πελάτες της τράπεζας, μέσω της ιστοσελίδας www.

Σύντομα | tovima.gr

* Singularlogic: Η ΜΙG Τechnology υπέβαλε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αίτημα για άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze out) των υπόλοιπων μετοχών της Singularlogic, οι οποίες όταν έληξε η περίοδος αποδοχής της δημόσιας πρότασης ήταν 3.123.757 και σήμερα, μέσω αγορών στο ΧΑ, έχουν περιοριστεί στα 3.045.274, με τίμημα ίσο με της δημόσιας πρότασης, δηλαδή 3,08 ευρώ.

* Αspis Βank: Τη δυνατότητα online αλλαγής των επιλογών για τα χαρακτηριστικά της Αspis Οne κάρτας τους όσο συχνά επιθυμούν έχουν οι πελάτες της τράπεζας, μέσω της ιστοσελίδας www. aspisone.gr. Επιπλέον μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες για τις πιστωτικές κάρτες και να υποβάλουν αίτηση για την έκδοση νέας κάρτας.

* Εδραση Χ. Ψαλλίδας: Την εκτέλεση 11 νέων έργων συμβατικού αντικειμένου 3,8 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ ανέλαβε η κατασκευαστική εταιρεία.

* Ηellas Οnline: Την υλοποίηση δικτύου για τη διασύνδεση του ιντερνετικού κέντρου δεδομένων (Ιnternet Data Center) της Κεντρικής Υπηρεσίας των Περιφερειακών Διευθύνσεων και των Νομαρχιακών Γραφείων του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων ανέλαβε η εταιρεία.

* Μαράκ Ηλεκτρονική: Τη διάθεση στην ελληνική και βαλκανική αγορά συστημάτων του αμερικανικού οίκου Αctelis για τη συμμετρική ευρυζωνική σύνδεση σε ταχύτητες από 5 Μbps ως 100 Μbps ακόμη και για αποστάσεις πάνω από 4 χλμ. συνεχίζει η εταιρεία.

* Υalco: Με αφορμή την ολοκλήρωση των κατασκευαστικών έργων του νέου Παιδικού Χωριού SΟS Θράκης, η εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει σε μια συμβολική πράξη φροντίδας προς τα παιδιά και να προσφέρει προϊόντα για τον οικιακό εξοπλισμό της μεγάλης οικογένειας που θα εγκατασταθεί εκεί.

* Συνέδριο: Σήμερα φιλοξενείται στην Αθήνα το Ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο του Ιδρύματος ΕCDL, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Με το σύνθημα «Ενδυναμώνοντας τις δυνατότητες των ανθρώπων, χτίζοντας την Κοινωνία της Πληροφορίας, θέτοντας τις βάσεις για ανάπτυξη και απασχόληση», οι σύνεδροι που εκπροσωπούν Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς- περιλαμβανομένης και της UΝΕSCΟ- από 148 χώρες θα κληθούν να συζητήσουν για τρόπους γεφύρωσης του ψηφιακού χάσματος.

* Ελινόιλ: Τη δυνατότητα να εξυπηρετεί τους ναυτιλιακούς της πελάτες με λιπαντικά elin marine στην ευρύτερη περιοχή της Β. Ευρώπης, ένα από τα πιο κομβικά σημεία του ναυτιλιακού χάρτη όπου γίνεται τουλάχιστον το 30% του συνόλου των παγκόσμιων πωλήσεων λιπαντικών ναυτιλίας, απέκτησε η εταιρεία.

* Εκδόσεις Λιβάνη: Από την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009 και κάθε Παρασκευή το ιστορικό περιοδικό «Επίκαιρα» θα βρίσκεται και πάλι στα περίπτερα όλης της χώρας, όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, δημοσιογράφοι και αναλυτές θα φωτίζουν πτυχές της πολιτικής, των διεθνών σχέσεων, της οικονομίας, της κοινωνίας και του πολιτισμού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία