Ανακατασκευή του «Μινιόν» από την Αχιλλεύς Τεχνική

Το έργο της ανακατασκευής του κτιριακού συγκροτήματος «Μινιόν» στην οδό Πατησίων και της μετατροπής του σε σύγχρονο πολυκατάστημα ανέλαβε να υλοποιήσει η κατασκευαστική εταιρεία Αχιλλεύς Τεχνική ΑΤΕ συνάπτοντας σχετική σύμβαση με την ιδιοκτήτρια του ακινήτου Ηπειρωτική ΑΕΚΕ, που αποτελεί θυγατρική της Εlmec Sport. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 17 εκατ. ευρώ. Το έργο αφορά τη πλήρη ανακατασκευή του συγκροτήματος ώστε σε αυτό να αναπτυχθεί στη συνέχεια ένα νέο πολυκατάστημα με συνολική επιφάνεια 15.

Ανακατασκευή του «Μινιόν»  από την Αχιλλεύς Τεχνική | tovima.gr

Το έργο της ανακατασκευής του κτιριακού συγκροτήματος «Μινιόν» στην οδό Πατησίων και της μετατροπής του σε σύγχρονο πολυκατάστημα ανέλαβε να υλοποιήσει η κατασκευαστική εταιρεία Αχιλλεύς Τεχνική ΑΤΕ συνάπτοντας σχετική σύμβαση με την ιδιοκτήτρια του ακινήτου Ηπειρωτική ΑΕΚΕ, που αποτελεί θυγατρική της Εlmec Sport. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 17 εκατ. ευρώ. Το έργο αφορά τη πλήρη ανακατασκευή του συγκροτήματος ώστε σε αυτό να αναπτυχθεί στη συνέχεια ένα νέο πολυκατάστημα με συνολική επιφάνεια 15.000 τ.μ. που θα εκτείνεται στον ισόγειο χώρο και σε οκτώ ορόφους. Το έργο θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί από την Αχιλλεύς Τεχνική ΑΤΕ σε διάστημα 18 μηνών και συγκεκριμένα την άνοιξη του 2011.

Η Αχιλλεύς Τεχνική ΑΤΕ, η οποία δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο στον τομέα των ιδιωτικών έργων, ολοκλήρωσε και παρέδωσε εντός διαστήματος έξι μηνών το έργο ανακατασκευής των 77 καμπανών του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Αστέρας Βουλιαγμένης», ύψους 18 εκατ. ευρώ. Επίσης κατά καιρούς έχει αναλάβει και εκτελέσει έργα ανακατασκευής- ανακαίνισης για λογαριασμό πολλών ομίλων (Εθνική Τράπεζα, Μiele Ελλάς, Προμότ Λαϊνόπουλος κτλ.). Με την προσθήκη του έργου ανακατασκευής του «Μινιόν» το ανεκτέλεστο υπόλοιπο έργων της εταιρείας Αχιλλεύς Τεχνική ΑΤΕ διαμορφώνεται πλέον στο ποσό των 45 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται ότι η κατασκευαστική εταιρεία εκτελεί αυτή την περίοδο περί τα 15 ιδιωτικά έργα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Ρουμανία, όπου έχει παρουσία μέσω της θυγατρικής Αchilleus Constructions Romania Srl.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk