Σύντομα

* Α. Γ. ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ: Τη μετάθεση εκ νέου, κατά τρεις μήνες, της ημερομηνίας αυτόματης μετατροπής του 1/3 των ομολογιών του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου της εταιρείας των 17,5 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε χθες η διοίκηση. Η απόφαση ελήφθη μετά την αποδοχή σχετικού αιτήματος των ομολογιούχων δανειστών της, των εταιρειών Schroder Credit Renaissance fund Ltd, Ρ. Schoenfeld Αsset Μanagement, LLC και Ρ. Schoenfeld Αsset Μanagement Ιnternational LLC.

Σύντομα | tovima.gr

* Α. Γ. ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ: Τη μετάθεση εκ νέου, κατά τρεις μήνες, της ημερομηνίας αυτόματης μετατροπής του 1/3 των ομολογιών του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου της εταιρείας των 17,5 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε χθες η διοίκηση. Η απόφαση ελήφθη μετά την αποδοχή σχετικού αιτήματος των ομολογιούχων δανειστών της, των εταιρειών Schroder Credit Renaissance fund Ltd, Ρ. Schoenfeld Αsset Μanagement, LLC και Ρ. Schoenfeld Αsset Μanagement Ιnternational LLC. * Π. Γ. ΝΙΚΑΣ: Ο κ. Αλ. Βουσβούνης είναι το νέο, ανεξάρτητο- μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Κ.Σφακάκη, έπειτα από σχετική απόφαση της διοίκησης κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση. Η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου είναι: Μιχ. Μαδιανός, πρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος, Λ.Κολιούλης, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος, Γ.Γιατράκος , εντεταλμένος σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος, Α. Πλακόπητας,Σπ.Θεοδωρόπουλος, μη εκτελεστικά μέλη, Στ. Αργυρός και Αλ. Βουσβούνης, ανεξάρτητα, μη εκτελεστικά μέλη.

* Εurobank Ρroperties ΑΕΕΑΠ: Στο ετήσιο συνέδριο της ΕΡRΑ (Εuropean Ρublic Real Εstate Αssociation) στις Βρυξέλλες συμμετείχε η εταιρεία. Η ΕΡRΑ είναι η μεγαλύτερη ένωση εισηγμένων εταιρειών του κλάδου real estate στην Ευρώπη. Στο συνέδριο συμμετείχαν πάνω από 200 εταιρείεςμέλη οι οποίες συγκεντρώνουν συνολικά πάνω από 300 δισ. ευρώ real estate assets. Συζητήθηκαν θέματα για τη βελτιστοποίηση του γενικού λειτουργικού περιβάλλοντος στην Ευρώπη, την ενθάρρυνση, τη συνοχή και την ενδυνάμωση του κλάδου, καθώς και την ενθάρρυνση μεγαλύτερων και σημαντικότερων επενδύσεων για τις εισηγμένες εταιρείες-μέλη της. * ΕΕΔΕ: Τα πιστοποιητικά «Ιnvestors in Ρeople» απονέμει για πρώτη φορά στην Ελλάδα η ΕΕΔΕ ως εθνικός εκπρόσωπος του Διεθνούς Προτύπου Ιnvestors in Ρeople (ΙΙΡ) στις πρώτες εταιρείες που αξιολογήθηκαν με επιτυχία στη διαδικασία του θεσμού σε επίσημη τελετή που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στο ξενοδοχείο «Αthens Ηilton». Στην εκδήλωση θα απονεμηθεί το πιστοποιητικό στις εταιρείες Sprint Διαφημιστική και Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ (Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου). Το ΙΙΡ είναι ένα πρότυπο που εστιάζει στο ανθρώπινο δυναμικό, ενώ δημιουργήθηκε το 1990 με πρωτοβουλία της βρετανικής κυβέρνησης, δραστηριοποιείται σε 50 χώρες παγκοσμίως και έχει υιοθετηθεί από περισσότερες από 70.000 επιχειρήσεις και οργανισμούς.

* ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Τον δεύτερο κοινωνικό απολογισμό δημοσίευσε ο όμιλος Delhaize, στον οποίο ανήκει η εταιρεία. Η εταιρική υπευθυνότητα χαρακτηρίζει όλες τις εταιρείες του ομίλου, ο οποίος για περισσότερα από 100 χρόνια ενεργεί με βασικό γνώμονα τα προϊόντα, τους ανθρώπους και τον πλανήτη και έχει καταφέρει να αποτελεί κοινό στόχο για τους 141.000 εργαζομένους του, οι οποίοι ταυτόχρονα συντελούν άμεσα και στην οικονομική βιωσιμότητα και ανάπτυξή του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk