Πυρκαϊά κατέστρεψε το Sprider στη Δάφνη

Πυρκαϊά προκλήθηκε ύστερα από εμπρηστική επίθεση από αγνώστους στο κατάστημα του ομίλου Sprider Stores στη Δάφνη Αττικής, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 8 Μαρτίου. Αποτέλεσμα της πυρκαϊάς που ξέσπασε ήταν η ολική καταστροφή του καταστήματος. Την υπόθεση έχει αναλάβει η ελληνική Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, το εν λόγω σημείο πώλησης ήταν ασφαλισμένο τόσο όσον αφορά τον πάγιο εξοπλισμό όσο και τα εμπορεύματα που βρίσκονταν εντός του καταστήματος.

Πυρκαϊά  κατέστρεψε  το Sprider  στη Δάφνη | tovima.gr

Πυρκαϊά προκλήθηκε ύστερα από εμπρηστική επίθεση από αγνώστους στο κατάστημα του ομίλου Sprider Stores στη Δάφνη Αττικής, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 8 Μαρτίου. Αποτέλεσμα της πυρκαϊάς που ξέσπασε ήταν η ολική καταστροφή του καταστήματος. Την υπόθεση έχει αναλάβει η ελληνική Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, το εν λόγω σημείο πώλησης ήταν ασφαλισμένο τόσο όσον αφορά τον πάγιο εξοπλισμό όσο και τα εμπορεύματα που βρίσκονταν εντός του καταστήματος. Πρόθεση του ομίλου Sprider Stores είναι η άμεση επαναλειτουργία του καταστήματος και προς τον σκοπό αυτόν πρόκειται να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του επομένου διμήνου.

Οσον αφορά την επίπτωση στα αποτελέσματα και στην οικονομική θέση του ομίλου από την παραπάνω καταστροφή, η διοίκηση εκτιμά ότι δεν θα είναι σημαντική, δεδομένου ότι το Sprider Store Δάφνης συνεισέφερε ποσοστό της τάξεως του 1,9% περίπου επί του ενοποιημένου κύκλου εργασιών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk