Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ

Ο Πρωθυπουργός πραγματοποιεί σήμερα συναντήσεις με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων αιτούμενος τη συναίνεσή τους για την αντιμετώπισή της μεγάλης, όπως αποδεικνύεται, οικονομικής κρίσης. Θα περίμενε κανείς από τον Πρωθυπουργό να ορίσει και να περιγράψει με σαφήνεια το πεδίο της συναίνεσης που διεκδικεί. Μέχρι τώρα δεν το έχει πράξει. Ελπίζεται ότι θα το επιχειρήσει κατά τη διάρκεια των συναντήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ | tovima.gr

Ο Πρωθυπουργός πραγματοποιεί σήμερα συναντήσεις με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων αιτούμενος τη συναίνεσή τους για την αντιμετώπισή της μεγάλης, όπως αποδεικνύεται, οικονομικής κρίσης.

Θα περίμενε κανείς από τον Πρωθυπουργό να ορίσει και να περιγράψει με σαφήνεια το πεδίο της συναίνεσης που διεκδικεί. Μέχρι τώρα δεν το έχει πράξει. Ελπίζεται ότι θα το επιχειρήσει κατά τη διάρκεια των συναντήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Αν όμως δεν περιγράψει το πεδίο της συναίνεσης οφείλει να γνωρίζει ότι δεν θα την έχει. Γιατί ως γνωστόν κανείς στις ημέρες μας δεν είναι διατεθειμένος να προσφέρει λευκή επιταγή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk