ΖΟΖΕ ΜΠΑΡΟΖΟ

Να αντιγράψει η Ευρώπη το σχέδιο Ομπάμα

Υπέρ ενός κοινού μετώπου Ευρώπης- ΗΠΑ για την αντιμετώπιση της δραματικής ύφεσης ετάχθη χθες ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες, δύο ημέρες πριν από τη σύνοδο κορυφής των ηγετών της ΕΕ, ο κ. Μπαρόζο επεσήμανε ότι θα πρέπει και οι ευρωπαίοι ηγέτες να συμφωνήσουν σε ένα ικανοποιητικό δημοσιονομικό πακέτο που να αντιστοιχεί στο 1,5% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος της οικονομίας των 27 χωρώνμελών της ΕΕ, η οποία τρέχει με ρυθμούς 13 τρισ.

Υπέρ ενός κοινού μετώπου Ευρώπης- ΗΠΑ για την αντιμετώπιση της δραματικής ύφεσης ετάχθη χθες ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες, δύο ημέρες πριν από τη σύνοδο κορυφής των ηγετών της ΕΕ, ο κ. Μπαρόζο επεσήμανε ότι θα πρέπει και οι ευρωπαίοι ηγέτες να συμφωνήσουν σε ένα ικανοποιητικό δημοσιονομικό πακέτο που να αντιστοιχεί στο 1,5% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος της οικονομίας των 27 χωρώνμελών της ΕΕ, η οποία τρέχει με ρυθμούς 13 τρισ. ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Courchevel – Παρίσι – Ντουμπάι Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία με περισσότερα από 300.000 κρούσματα ημερησίως, σκέφτεται να «κατηφορίσει» από την Courchevel... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk