Η τιμή της φραντζόλας

Πολλά χρόνια, από τότε που απελευθερώθηκε το κλειστό επάγγελμα των αρτοποιών, είχαμε να δούμε ανατιμήσεις στις τιμές του ψωμιού. Να όμως που οι αυξήσεις στα τιμολόγια του ρεύματος σε συνδυασμό με τον καλπασμό των τιμών των σιτηρών έφεραν στο προσκήνιο την Ομοσπονδία Αρτοποιών, η οποία διά του προέδρου της Μιχάλη Μούσιου προαναγγέλλει γενικευμένες αυξήσεις στο ψωμί και στα αρτοσκευάσματα.

Περιεχόμενο για συνδρομητές

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Έχετε ήδη
συνδρομή;

Μπορείτε να συνδεθείτε από εδω

Θέλετε να γίνετε συνδρομητής;

Μπορείτε να αποκτήσετε την συνδρομή σας από εδω