Για πλαστογραφία κάνει λόγω η μητέρα του 16χρονου που κατήγγειλε τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου, πατέρα Αντώνιο, για ασελγείς πράξεις, σχετικά με τις επιστολές που έχουν δημοσιοποιηθεί τις τελευταίες ώρες, και στις οποίες φέρονται ή ίδια και το παιδί της να ανασκεύασαν.

«Είναι ψευδή όλα αυτά που έχουν βγει και θα κινηθώ νομικά από εκεί και πέρα. Δεν μπορούν με οποιονδήποτε τρόπο να με απειλούν σωματικά και ψυχολογικά. Δεν υπάρχει (η επιστολή) είναι πλαστή. Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση», δήλωσε η ίδια μιλώντας στο Live News.

Σε δηλώσεις προχώρησε και ο δικηγόρος της μητέρας του 16χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα γνωστή έγινε η είδηση πως με επιστολή του ο 16χρονος αναίρεσε όλα όσα είχε καταθέσει στις Αρχές ενώ ζητούσε συγγνώμη από τον πατέρα Αντώνιο και τόνιζε πως νιώθει τύψεις για το κακό που του έκανε.

Από την πλευρά της η μητέρα του 16χρονου τονίζει με δική της επιστολή ότι έχει πειστεί για την αθωότητα του πατέρα Αντωνίου και δε θέλει να τιμωρηθεί ένας αθώος.