Σε τραγωδία εξελίχθηκε για τον 18χρονο Fynley Jones η βόλτα με τους φίλους του. Έπεσε στο κενό μπροστά στα μάτια τους στην προσπάθειά του να βγάλει μια selfie.

Η παρέα εφήβων σταμάτησε στην κορυφή βουνού στην περιοχή Rhondda Valleys, στη Νότια Ουαλία. Τη στιγμή που ο Fynley Jones πόζαρε για μια selfie, έπεσε στο κενό μπροστά στα μάτια των φίλων του.

Η μοιραία selfie για τον Fynley

Τα σωστικά συνεργεία έσπευσαν στο σημείο, με τους διασώστες να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Υπέκυψε, ωστόσο, στα τραύματά του.

Ο 18χρονος, που αγαπούσε την ορειβασία, το σέρφινγκ και το σκέιτμπορντ, θα ξεκινούσε σπουδές Τεχνητής Νοημοσύνης και Ρομποτικής στο Πανεπιστήμιο Aberystwyth.

«Ο Fynley ήταν με με φίλους του από το σχολείο και έβγαζαν φωτογραφίες στην κορυφή του βουνού. Θέλησε να ποζάρει για μια selfie, έχασε τον βηματισμό του και έπεσε στο κενό. Τραυματίστηκε θανάσιμα», ανέφερε η βοηθός ιατροδικαστή Rachel Knight αναφορικά με την τραγική υπόθεση.

Το σχολείο τίμησε τη μνήμη του 18χρονου μετά τον τραγικό θάνατό του. «Ο ξαφνικός θάνατος του Fynley μας έχει συγκλονίσει. Είμαστε συντετριμμένοι από την τραγική απώλεια του ταλαντούχου και δημοφιλούς νέου που είχε ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του. Θα τον θυμόμαστε για πάντα για την ευαισθησία του».