Τα Corporate Affairs Excellence Awards (CAEA) στοχεύουν διαχρονικά στην ανάδειξη της σημαντικότητας των εταιρικών υποθέσεων, επιβραβεύοντας τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων σε αυτόν τον τομέα.

Η Οργανωτική Επιτροπή (O.E.) των CAEA 2020 αποτελείται από ενεργά μέλη του Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων (ΤΕΥΠ) της ΕΕΔΕ και στελέχη με πολύχρονη εμπειρία και κοινή ματιά για την πορεία του κλάδου στην ελληνική αγορά.

Συγκεκριμένα:

Πρόεδρος Ο.Ε.

  • Ανθή Τροκούδη, Διευθύντρια Επικοινωνίας Ομίλου Εταιριών Olympia

Μέλη ΟΕ

  • Δημήτρης Αγραφιώτης, Corporate & Government Affairs Manager MONDELEZ
  • Αλεξάνδρα Βασιλακοπούλου, Corporate Communications Manager ΔΕΛΤΑ ΑΕ
  • Ρηνέτα Μήτση, Corporate Communications Director Όμιλος Εταιριών Goody’s-Everest
  • Έρικα Ξηρουχάκη, Corporate Communications & Public Relations Manager Hellas Gold SA 
  • Δόμνικα Σκρέτα, Head of Marketing, Communication & Digital Strategy ANTENNA MUSIC
  • Έλενα Χουλιάρα, Head of Corporate Communications ΑΙΑ Relate

Η Πρόεδρος της Ο.Ε. των CAEA 2020, Ανθή Τροκούδη, ανέφερε σχετικά: «Είναι χαρά και τιμή για όλους εμάς που συμμετέχουμε στην Ο.Ε. των βραβείων να συνεχίσουμε το έργο αυτού του επιτυχημένου θεσμού. Στόχος μας φέτος θα είναι να εμπλουτίσουμε το περιεχόμενο του θεσμού, αναδεικνύοντας το ρόλο των ομάδων που βρίσκονται πίσω από το σχεδιασμό και την υλοποίηση των έργων που διακρίνονται. Για το λόγο αυτό, θεσπίζουμε 2 ειδικές διακρίσεις κάτω από το γενικό τίτλο “Excellence”, στις οποίες θα επιβραβεύσουμε την «Καλύτερη Ομάδα Εταιρικής Επικοινωνίας (In-House Team) της Χρονιάς» καθώς και την «Καλύτερη Εταιρία Επικοινωνιακών Συμβούλων (Agency) της Χρονιάς» οι οποίες θα αναδειχθούν με βάση τον αριθμό των βραβείων που θα συγκεντρώσουν στις διάφορες κατηγορίες. Τα CAEA είναι η μοναδική διοργάνωση η οποία συμπεριλαμβάνει όλο το εύρος της δραστηριότητας των Εταιρικών Υποθέσεων, φωτίζοντας όλες τις πτυχές της σημερινής επιχειρηματικότητας στις οποίες συνεισφέρει αυτός ο σημαντικός τομέας. Επιπλέον, είναι και μια ευκαιρία για τα στελέχη του κλάδου να συναντηθούν, να ανταλλάξουν απόψεις και να γιορτάσουν τις επιτυχίες τους.»

Η υποβολή συμμετοχών θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο 2020 και η εκδήλωση απονομής των βραβείων προγραμματίζεται για τον Απρίλιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον θεσμό των βραβείων “Corporate Affairs Excellence Awards”, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://caea-eede.gr/.