Στην Ακαδημία του Ράφαελ Ναδάλ στην Μαγιόρκα βρέθηκε ο Μπιορν Μποργκ, με τον θρυλικό Σουηδό να επισκέπτεται και το μουσείο του Ισπανού τενίστα.

Ο Σκανδιναβός διατηρεί άριστες σχέσεις με τον «Ματαντόρ» και μάλιστα ήταν προπονητής του Ράφα Ναδάλ στην «Team Europe», η οποία πριν από λίγες ημέρες κατέκτησε το Laver Cup απέναντι στην «Team World». Δύο άνθρωποι που έχουν γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία του παγκόσμιου τένις και αποτελούν πρότυπα για τα μικρά παιδιά σε όλο τον πλανήτη.

Ο Μπιορν Μποργκ στην σπουδαία του καριέρα κατέκτησε 11 Grand Slam τρόπαια, ενώ ο Ράφαλ Ναδάλ με τον τίτλο που κέρδισε φέτος στο US Open έφτασε τα 19. Μάλιστα, τα 12 εξ αυτών είναι στο Ρολάν Γκαρός, με τον βασιλιά της… σκόνης να έχει ειδική γωνιά στο μουσείο του για τα επιτεύγματά του στη σπουδαία διοργάνωση που γίνεται κάθε χρόνο στο Παρίσι.

Για την ιστορία, ο Μποργκ είναι ένας από τους πολυνίκεις του θεσμού, καθώς έχει κατακτήσει 6 φορές το χωμάτινο Grand Slam.

Δείτε τις φωτογραφίες από την επίσκεψη του Μποργκ στο μουσείο του Ναδάλ:

‪Legend & Captain‼️ We have a really special guest these days at the #RafaNadalAcademybyMovistar. Welcome Björn Borg! ????‬

Δημοσιεύτηκε από Rafa Nadal Academy στις Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019