Τις υπηρεσίες του Φεντερίκο Μακέντα για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες θα στερηθεί ο Γιώργος Δώνης, καθώς ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο 28χρονος επιθετικός θα χάσει τα παιχνίδια με Πανιώνιο (εκτός 29/9) και Ξάνθη (εντός 5/10), για την 5η και 6η αγωνιστική αντίστοιχα και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 7η αγωνιστική.

Ο Ιταλός επιθετικός δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δώνης, καθώς ο Σέχου υπέστη θλάση βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 3 εβδομάδες.

Από την προπόνηση της Δευτέρας απουσίασε επίσης ο Μαυρομμάτης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Νούνες και Φάουστο. Οι Σένκεφελντ, Μολό προπονήθηκαν μόνο στο γυμναστήριο, ενώ από εκεί και πέρα, όσοι έπαιξαν πάνω από 45 λεπτά στο χθεσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν αποφόρτιση, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις τακτικής, παιχνίδι κατοχής και τελειώματα.