• Αναζήτηση
 • Καθηγητής ο Δημήτρης Ιτούδης

  Μεγάλη τιμή για τον Δημήτρη Ιτούδη, καθώς έλαβε ρόλο καθηγητή-προπονητή στο Πανεπιστήμιο του Ζάγκρεμπ.

  Ο Δημήτρης Ιτούδης πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τα τελευταία χρόνια, έχοντας καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους προπονητές της διοργάνωσης.

  Ο Έλληνας προπονητής έλαβε μία ξεχωριστή και συνάμα μεγάλη αναγνώριση, καθώς έλαβε ρόλο επίσημου καθηγητή-προπονητή στο Πανεπιστήμιο του Ζάγκρεμπ, κάτι που ανακοίνωσε ο Διευθυντής του Πανεπιστημίου της πόλης στο τμήμα Φυσικής Αγωγής.

  Ο Ιτούδης δεν είναι «ξένος» με την κροατική πρωτεύουσα, μιας και εκεί έκανε τα πρώτα του βήματα στην προπονητική του καριέρα, αναλαμβάνοντας την KK Zagreb.

  Αυτό αποτελεί μία ακόμη μεγάλη και συνάμα μία ξεχωριστή αναγνώριση για τον Έλληνα τεχνικό, που δεν σταματάει να διακρίνεται για την εξαιρετική του δουλειά. Παράλληλα, ο Δημήτρης Ιτούδης ήταν επίσημος ομιλητής σε Φόρουμ, το οποίο διοργανώθηκε από την εφημερίδα «Sportske Novosti» μαζί με τον Υπουργό Οικονομικών, τον Υπουργό Αθλητισμού και τον Δήμαρxο του Ζάγκρεμπ.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk