Σπουδαία νίκη για τη Μαρσέιγ, που πέρασε με ανατροπή από την έδρα της Μονακό (3-4) και πανηγύρισε το 3ο συνεχόμενο «τρίποντο»!

Φυσικά και όλα έχουν τη σημασία τους. Φυσικά έχει σημασία και ποιος λέει την πρώτη κουβέντα σε ένα «ντέρμπι». Μεταξύ μας όμως; Όλοι αντιλαμβανόμαστε την αξία του να πεις την τελευταία. Και η Μαρσέιγ έκανε αυτό ακριβώς απόψε στο Πριγκιπάτο.

Τι κι αν βρέθηκε να χάνει 2-0 στο 26’… Το γύρισε ολοκληρωτικά. Μια εντυπωσιακή ανατροπή στο Πριγκιπάτο με το εξίσου εντυπωσιακό 3-4 στην έδρα της Μονακό. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα της Μασσαλίας, που αναρριχήθηκε στην πρώτη τετράδα.

Την ίδια στιγμή ο φίλος μας ο Λεονάρντο Ζαρντίμ; Βλέπει πια τον περσινό εφιάλτη να ζωντανεύει. Η Μονακό δίχως νίκη σε πέντε αγωνιστικές (0-2-3) έχοντας 14 γκολ παθητικό!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα του Μπεν Γιεντέρ (17’, 26’ πέναλτι). Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες του Βίλας-Μπόας δεν πτοήθηκαν και αντέδρασαν άμεσα φτάνοντας στο 2-2, με δύο γκολ σε 3 λεπτά (38’ Μπενεντέτο, 41’ Ζερμέν). Η… δουλειά τελείωσε στο δεύτερο ημίχρονο. Σε ένα καυτό πεντάλεπτο (61’ Παγιέ, 66’ Μπενεντέτο). Το παζλ μιας μεγάλης ανατροπής (2-4).

Το μόνο που κατάφερε η Μονακό ήταν να μειώσει στο 75’ με τον Μπαλντέ

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής στη League 1:

Λιλ-Ανζέ 2-1
Αμιάν-Λιόν 2-2
Παρί Σεν Ζερμέν-Στρασμπούρ 1-0
Ντιζόν-Νιμ 0-0
Μονπελιέ-Νις 2-1
Μπρεστ-Ρεν 0-0
Μπορντό-Μετς 2-0
Ναντ-Ρεμς 1-0
Σεντ- Ετιέν-Τουλούζ 2-2
Μονακό-Μαρσέιγ 3-4