Για ακόμη ένα ματς ο Μάρκο Λιβάγια ήταν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ και δίκαια πήρε και το βραβείο του MVP μετά το ματς με την Λαμία. Ο Κροάτης δημιούργησε και τα δύο γκολ της Ένωσης ενώ γενικά έκανε τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ίδιος μίλησε μετά το ματς για τη δουλειά που έγινε στη διακοπή με τον νέο προπονητή ενώ όσον αφορά σε εκείνον σχολίασε πως με τον Κωστένογλου έχει πολύ μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στο γήπεδο.

Αναλυτικά:

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος, δημιουργήσαμε προβλήματα στον αντίπαλο. Στην επανάληψη κρατήσαμε τον έλεγχο. Είναι μια νίκη που μας βοηθάει να ωριμάσουμε ως ομάδα. Ο καινούργιος προπονητής έχει αλλάξει πάρα πολλά πράγματα, αυτές τις δύο εβδομάδες λόγω των εθνικών δουλέψαμε πάρα πολύ καλά, είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο».

Όσο για τη συνέχεια: «Παίζουμε με τον Παναιτωλικό θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Αν αισθάνεται πιο ελεύθερος με τον Κωστένογλου: «Μιλάω πολύ με τον κ. Κωστένογλου, αυτό που θέλω είναι να κάνω αυτά που μου ζητάει, σίγουρα όμως μου δίνει περισσότερο ελευθερία».