Όρεξη για… απαντήσεις είχε ο Νεϊμάρ στον πρώτο του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν για τη φετινή σεζόν.

Πρώτα, ο Βραζιλιάνος αστέρας χάρισε με εκπληκτικό γκολ τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του κόντρα στη Στράσμπουρ και ύστερα αποφάσισε να ξεδιαλύνει το τοπίο αναφορικά με τις προθέσεις του.

Καθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο 27χρονος συνδέθηκε έντονα με τη Μπαρτσελόνα, κάτι που τον έκανε No1 εχθρό για την κερκίδα των Παριζιάνων.

Στο περιθώριο δηλώσεών του μετά τον αγώνα με τη Στράσμπουρ, ο ίδιος θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ξακαθαρίζοντας πως πράγματι σκοπός του ήταν να φύγει άμεσα από το Παρίσι.

«Όλοι ξέρουν πως ήθελα να φύγω, το είχα καταστήσει σαφές. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων, όλοι ξέρουν τι συνέβη.

Δεν έχω τίποτα κόντρα στην Παρί και στους οπαδούς της. Εάν δεν αισθάνεσαι καλά στη δουλειά σου, ψάχνεις κάτι άλλο» ανέφερε αρχικά για να συνεχίσει:

«Υπήρχαν προσωπικοί λόγοι, είχα τους λόγους μου για να φύγω, δυστυχώς δεν μου το επέτρεψαν. Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που μιλάω, τώρα σκέφτομαι μόνο την Παρί Σεν Ζερμέν».

Από την πλευρά του, ο Τόμας Τούχελ στάθηκε στη δύσκολη κατάσταση που βίωσε τόσο ο Νεϊμάρ όσο και ο σύλλογος:

«Δεν ήταν εύκολο, ο Νεϊμάρ είναι ευαίσθητο παιδί. Δεν ήταν όμως εύκολο ούτε για τους οπαδούς κατά τη διάρκεια των μεταγραφών.

Δεν θέλω να κρίνω αυτές τις αντιδράσεις. Μπορεί να παίξει καλύτερα, να κάνει περισσότερες ντρίμπλες και επιταχύνσεις, έχει όμως ανάγκη από περισσότερα ματς για να βρει ρυθμό».