Στο γκολ του Βράνιες, με το οποίο η ΑΕΚ έκανε το 2-0 και ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι, στάθηκε ο προπονητής της Λαμίας, Σωτήρης Αντωνίου, μετά την ήττα της ομάδας του στο ΟΑΚΑ (2-0) από τους Κιτρινόμαυρους, για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

«Ήταν καθοριστικό το γκολ αυτό, ειδικά όταν παίζεις με μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Νομίζω έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία των παικτών μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίζαμε μια ομάδα σε ανάκαμψη. Ωστόσο, περιμέναμε στο μισό γήπεδο και με δύο επιθετικούς, τον Καραμάνο και τον Ρόμανιτς προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε κάποια αντεπίθεση.

Μέχρι το 37’ στεκόμασταν καλά και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει το γκολ με τον Καραμάνο. Σε μια στιγμή αδράνειας δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ και στο τέλος του πρώτου μέρους δεχθήκαμε και ένα δεύτερο γκολ που μας πήγε πίσω.

Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να μην δεχτούμε κάποιο τρίτο γκολ και δεν απειληθήκαμε, κι αυτό μας αφήνει μια πικρία. Το επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε και ελπίζω να έχω και κάποια ακόμα παιδιά διαθέσιμα.

Καλή επιτυχία στην ΑΕΚ και στον κύριο Κωστένογλου που κρατάει τη σημαία των Ελλήνων τεχνικών ψηλά. Πρέπει να τον στηρίξετε καθώς είναι ένας Έλληνας προπονητής που αξίζει τον σεβασμό από όλους», είπε αρχικά.

Για το αν θα είναι έτοιμοι οι νέοι παίκτες της Λαμίας στο επόμενο παιχνίδι: «Γίνεται προσπάθεια να είναι έτοιμοι όσο πιο σύντομα γίνεται. Θα το δούμε αυτό».