Γ. Μαντέλας στο One Channel: Κανείς δεν αγοράζει τη ΔΕΗ όπως είναι σήμερα

Στο σχέδιο σωτηρίας της ΔΕΗ που επεξεργάζεται η κυβέρνηση αναφέρθηκε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του One Channel, ο διευθυντής της εφημερίδας «Τα Νέα», Γιώργος Μαντέλας

Στο σχέδιο σωτηρίας της ΔΕΗ που επεξεργάζεται η κυβέρνηση αναφέρθηκε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του One Channel, ο διευθυντής της εφημερίδας «Τα Νέα», Γιώργος Μαντέλας, τονίζοντας πως η λύση του στρατηγικού επενδυτή με τη μορφή που έχει σήμερα η ΔΕΗ δεν προκρίνεται.

Αναφερόμενος στις «κόκκινες γραμμές» που έβαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους υπουργούς του, τόνισε πως περιλαμβάνονται στο ύφος της νέας διακυβέρνησης που προσπαθεί να επιβάλλει ο πρωθυπουργός. Σημείωσε πάντως πως θα επιχειρήσουν να περιορίσουν το φαινόμενο των μετακλητών, εκτιμώντας πως δεν θα μπει τέλος.

Μιλώντας δε για την απουσία των ΜΑΤ από την Ηρώδου Αττικού, τόνισε πως θα υπάρξει προσπάθεια να περιχαρακωθεί με άλλο τρόπο η ασφάλεια του Μαξίμου.

Πηγή: onetv.gr

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
ΒημαTV
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Τα gatherings δημιουργούν χαμό! Η αλήθεια είναι ότι παρακολουθούμε με απορία και σκεπτικισμό (χρειάζεται μεγάλη προσοχή, δεν τελειώσαμε με τον κορωνοϊό) όλο αυτό... ΣΙΒΥΛΑ |
Helios Kiosk