«Έκκληση για συμμετοχή στις εκλογές ειδικά στους νέους» απηύθυνε μέσα από την εκπομπή One Report ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης. Μάλιστα, διευκρίνισε πως «όσοι σκέφτονται τα έξοδα να πάνε να ψηφίσουν, να σκεφτούν ότι μπορεί να τους κοστίσει επί δέκα στο συνταξιοδοτικό τους».

Ο κ. Παπαδημούλης άσκησε έντονη κριτική στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, όπου σύμφωνα με τα λεγόμενά του «ένας άνθρωπος 60 και χρονών μίλησε μετά από 10 χρόνια σιωπής και δεν βρήκε μια λέξη αυτοκριτικής». Μιλώντας για τις επερχόμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου τόνισε πως «το παλεύουμε για πρωτιά.

Πολύ δύσκολη η ανατροπή, όμως όποιος πάει στον πόλεμο να πεθάνει τον έχει ήδη χάσει». «Ακόμα και αν δεν καταφέρουμε να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ο κορμός της επόμενης κυβέρνησης, που είναι πολύ πιθανό σενάριο, είναι βέβαιο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα θα παραμείνει ενεργά στο παιχνίδι, βάζοντας υποθήκες από τώρα να είμαστε η μεθεπόμενη κυβέρνηση» συμπλήρωσε για να καταλήξει «όσοι έβαλαν ως στόχο τη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη αποτύχει».

Τέλος, αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη υπογράμμισε πως «εκβίασε τόσο πολύ τον ελληνικό λαό που ανάγκασε μέχρι και την Φώφη Γεννηματά να τον επικρίνει».

 

 

Πηγή: onetv.gr