• Αναζήτηση
 • Κ. Καραμανλής: Τι θα πει στην δημόσια παρέμβασή του στη Θεσσαλονίκη

  Την πρώτη του ομιλία σε κομματική εκδήλωση της ΝΔ μετά από δέκα χρόνια αναμένεται να εκφωνήσει το απόγευμα της Τετάρτης ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής

  Την πρώτη του ομιλία σε κομματική εκδήλωση της ΝΔ μετά από δέκα χρόνια αναμένεται να εκφωνήσει το απόγευμα της Τετάρτης ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, κατά την παρουσίαση των ψηφοδελτίων Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης του κόμματος στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

  Την ίδια στιγμή, άγνωστοι βανδάλισαν τα ξημερώματα της Τετάρτης το πολιτικό γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά και άφησαν πίσω τους εμετικά συνθήματα. Οι συνεργάτες της αντίκρισαν στο ασανσέρ του κτιρίου συνθήματα όπως «Ντόρα, το ’89 έγινε μισή δουλειά» και «Ντόρα σε τσούζει της 17 το ούζι».

  Τέλος, ο Γιάννης Χρηστάκος μας μεταφέρει τις τελευταίες λεπτομέρειες από την παρουσίαση του προγράμματος της ΝΔ, η οποία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης στην Ελευσίνα, αλλά και τις αντιδράσεις από τη συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

  Πηγή: onetv.gr

   

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk