Ο Γιώργος Δώνης, πλην του Εμμανουηλίδη, συμπεριέλαβε όλους τους διαθέσιμους παίκτες στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Εκτός, όπως ήταν αναμενόμενο, βρίσκονται οι τραυματίες Κουλιμπαλί, Μπουζούκης, Μαυρομμάτης, Βέργος και οι τιμωρημένοι Κουρμπέλης, Γιόχανσον, Ινσούα. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεδομένα θα χρησιμοποιήσει τριάδα στην άμυνα, απλώς δεν είναι ξεκάθαρο αν θα προτιμήσει το 3-5-2 ή το 3-4-2-1. Ας δούμε τα σενάρια για την ενδεκάδα. Στο τέρμα, όπως συνέβη και στο ματς με τον Απόλλωνα, αναμένεται ν’ αγωνιστεί ο Κότσαρης. Στην άμυνα θα είναι οι Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Οικονόμου.

Εκτός κι αν θελήσει ο Δώνης να κάνει την έκπληξη και να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Νώντα Παντελάκη ή τον νεαρό στόπερ Βαγγέλη Θεοχάρη. Ο τελευταίος (ο οποίος τον ερχόμενο Ιούλιο κλείνει τα 21 χρόνια κι αναμένεται να ανανεώσει, αφού μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν) είναι για πρώτη φορά σε αποστολή σε ματς πρωταθλήματος, ενώ έχει δύο συμμετοχές στο κύπελλο.

Δεξί μπακ χαφ θα παίξει ο Αποστολάκης και αριστερό ο Χατζηθεοδωρίδης. Στις υπόλοιπες θέσεις πολλά εξαρτώνται από τον σχηματισμό. Στο 3-5-2, στα χαφ θα είναι οι Δώνης, Κάτσε, Στάικος και στην επίθεση ο Μακέντα με παρτενέρ έναν εκ των Καμπετσή, Άλτμαν, Μουνιέ (είναι ενοχλημένος με τον παραγκωνισμό του και θα πάρει χρόνο συμμετοχής).

Στην περίπτωση που ο τεχνικός του Παναθηναϊκού καταλήξει στο 3-4-2-1, τότε θα μείνει εκτός ένας εκ των Κάτσε, Δώνη. Στην επίθεση θα είναι ο Μακέντα στην κορυφή και θα έχει στηρίγματα δύο εκ των Μουνιέ, Χατζηγιοβάνη, Άλτμαν, Αρμενάκα.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τους Ηρακλειώτες:  Διούδης, Κότσαρης, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Παντελάκης, Πούγγουρας, Στάικος, Άλτμαν, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Τζανδάρης, Κάτσε, Αρμενάκας, Μακέντα, Καμπετσής.