Η Λειψία επικράτησε εύκολα της Βόλφσμπουργκ με 2-0, παρέμεινε για 11ο συνεχόμενο ματς αήττητη και ουσιαστικά «κλείδωσε» την 3η θέση, που την στέλνει απευθείας στους ομίλους του Champions League.

Οι γηπεδούχοι καθάρισαν στο παιχνίδι μέσα σε 12 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, με τον Καμπλ να ανοίγει το σκορ στο 16′ και τον Βέρνερ στο 28′ να διαμορφώνει το τελικό 2-0. Έτσι, η Λειψία έφτασε τους 58 βαθμούς και βρίσκεται στο +6 από την 4η Άιντραχτ (παιχνίδι λιγότερο). Από την άλλη, η Βόλφσμπουργκ δεν μπόρεσε να πλησιάσει την πρώτη 6άδα του πρωταθλήματος, μένοντας στους 45 βαθμούς.

Μην ξεγράφετε την Γκλάντμπαχ! Μπορεί να αγνοούσε τη νίκη για περίπου 1 μήνα, διάστημα μέσα στο οποίο έφερε δύο ισοπαλίες και γνώρισε μία ήττα, ωστόσο σήμερα παρουσιάστηκε σοβαρή και επικράτησε με 1-0 στην έδρα του Αννόβερου.

Το «χρυσό» γκολ για τους φιλοξενούμενους, πέτυχε ο Ράφαελ στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης, αποτέλεσμα με το οποίο η Γκλάντμπαχ έφτασε τους 51 βαθμούς και την 5η θέση, στο -1 από την 4η Άιντραχτ. Από την άλλη το Αννόβερο παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας και χρειάζεται ένα θαύμα προκειμένου να σωθεί.

Ελπίδες… Ευρώπης διατήρησε η Μπάγερ Λεβερκούζεν, επικρατώντας με 1-0 στην έδρα της Στουτγκάρδης, σε ένα ματς όπου αμφότερες οι δύο ομάδες καίγονταν για βαθμούς.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Χάβερτς στο 64ο λεπτό, όταν από το σημείο του πέναλτι νίκησε τον Ζίλερ. Τους 45 βαθμούς έφτασαν οι «ασπιρίνες» που βρίσκονται στην 7 θέση και το -1 από την 6η Βέρντερ Βρέμης. Η Στουτγκάρδη παρέμεινε στην 16η θέση (πλέι άουτ) με 21 βαθμούς.