• Αναζήτηση
 • Πασχαλάκης: «Να γιγαντωθεί κι άλλο ο ΠΑΟΚ»

  Με αφορμή τα γενέθλια του ΠΑΟΚ, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, έστειλε τις δικές του ευχές για την κατάκτηση περισσότερων τίτλων τα επόμενα χρόνια.

  Ο ΠΑΟΚ, συμπληρώνει σήμερα 93 χρόνια ένδοξης ιστορίας και φέτος θα το γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ δεν αποκλείεται οι κούπες να διπλασιαστούν στις αρχές Μαΐου με το κύπελλο.

  Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου ετοιμάζονται να γράψουν με χρυσά γράμματα τα ονόματα τους δίπλα στον φετινό τίτλο του πρωταθλητή που έρχεται μετά από 34χρόνια στην Τούμπα.

  Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής χρονιάς ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έστειλε τις δικές του ευχές για την περαιτέρω γιγάντωση του συλλόγου:

  «Σίγουρα η λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι η περηφάνια για τα 93 χρόνια ένδοξης ιστορίας. Πραγματικά εύχομαι μέσα από την καρδιά μου αυτή η ομάδα να κερδίζει συνεχώς τίτλους και να γίνει όσο μεγαλύτερη γίνεται στην Ελλάδα. Χρόνια Πολλά, αυτό που θέλω είναι να γιγαντωθεί και άλλο το όνομα του ΠΑΟΚ».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk