• Αναζήτηση
 • ΠΑΟΚ – Πρέλεβιτς: «Αυτή είναι η μεγαλύτερη τιμή»

  Ο Μπάνε Πρέλεβιτς έδωσε το παρών σε ημερίδα με τίτλο «Αθλητισμός και Κοινωνία» που έλαβε χώρα στη ΔΕΘ, και μίλησε για τα οφέλη του αθλητισμού αλλά για την μεγάλη του αγάπη, τον Δικέφαλο του Βορρά

  Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, βρέθηκε στην ημερίδα της 4ης Διεθνούς Αθλητικής Έκθεσης Sportexpo με τίτλο «Αθλητισμός και Κοινωνία» και μίλησε στα οφέλη που μπορεί να έχει κάποιος από τον αθλητισμό.

  Συγκεκριμένα τόνισε ότι: «ο αθλητισμός μπορεί να βοηθήσει κάποιον να μάθει να διαχειρίζεται την ήττα, το κακό αποτέλεσμα και την απογοήτευση»!

  Επιπλέον ανέφερε ότι: «μέσω αυτού μπορείς να μάθεις να ξεπερνάς την αποτυχία και να μην ρίχνεις την ευθύνη σε άλλον γι’ αυτήν. Σε βοηθάει στην καθημερινότητα και σε άλλες δραστηριότητες που θα έχεις σταματώντας στην καριέρα σου».

  Παράλληλα ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην εξέλιξη που είχε κατά την άφιξή του στην Ελλάδα, μπαίνοντας μέσα στην κοινωνία και αποκτώντας θεσμικές θέσεις όπως πχ. στην τοπική αυτοδιοίκηση όντας σύμβουλος στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, ή ως μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Εμπορικών Αντιπροσώπων Βορείου Ελλάδος και εκ των ιδρυτών του Ελληνοσερβικού Επιμελητηρίου.

  Κλείνοντας, ο θρυλικός Μπάνε, αναφέρθηκε στον Δικέφαλο του Βορρά και στην τιμή που του έγινε, όταν ανέλαβε την προεδρία της ομάδας, τονίζοντας συγκεκριμένα ότι αυτή: «είναι η μεγαλύτερη τιμή που θα μπορούσε κάποιος να μου κάνει».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk