• Αναζήτηση
 • Πανόπουλος : «Υπεύθυνος εγώ, ξέρουν που μπορούν να με βρουν»

  Την απόλυτη ευθύνη για όσα συμβαίνουν στην Ξάνθη τα τελευταία 30 χρόνια ανέλαβε ο Χρήστος Πανόπουλος με επίσημη τοποθέτησή του

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Μετά τη στοχοποίηση των Άρη Πιάλογλου και Νίκου Επιτρόπου για τα εισιτήρια του αγώνα της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ, ο μεγαλομέτοχος των Ακριτών Χρήστος Πανόπουλος πήρε επίσημα θέση αναλαμβάνοντας την ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στην Ξάνθη τα τελευταία 30 χρόνια.

  Αναλυτικά η δήλωση του:

  «Με αφορμή δημοσιεύματα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχω να δηλώσω τα εξής:

  Ο Άρης ο Πιαλόγλου και ο Νίκος ο Επιτρόπου, μέλη της Διοίκησης τα τελευταία 30 χρόνια είναι τα πιο ηθικά κι έντιμα άτομα που έχω συναντήσει “στον πολύ όμορφα πλασμένο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου”.

  Έχουν πολλές φορές θυσιάσει και την προσωπική και την οικογενειακή τους ηρεμία και ευτυχία, για να βρίσκεται η Ξάνθη 30 χρόνια, εκεί που βρίσκεται.

  Για όλα τα κακά που συμβαίνουν σ’ αυτή την ομάδα και που συμβαίνουν τα 30 τελευταία χρόνια, αποκλειστικά υπεύθυνος είμαι εγώ. Όπως και για όλες τις επιλογές και θέσεις των δύο ανωτέρων, γιατί είναι θέσεις που στηρίζω και υποστηρίζω και εγώ.

  Όποιοι έχουν απορίες, επειδή δυστυχώς δεν έχω διαδικτυακούς χώρους, μπορούν να επικοινωνήσουν με εμένα προσωπικά και ξέρουν που μπορούν να με βρουν».

   

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk