• Αναζήτηση
 • Πρώτες (συ)σκέψεις προγραμματισμού στον Άρη

  Τα είπαν στην Αθήνα Καρυπίδης και Διαμαντόπουλος ενόψει της νέας σεζόν, ο προγραμματισμός της οποίας έχει ήδη ξεκινήσει στον Άρη

  Η νέα σεζόν είναι πολύ περισσότερο κοντά για τον Άρη σε σχέση με τις Άλλες ομάδες. Οι κιτρινόμαυροι πρέπει να ξεκινήσουν προετοιμασία στις 15 Ιουνίου καθώς στις 25 Ιουλίου θα δώσουν τον πρώτο αγώνα για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

  Καθώς είναι υποχρεωμένοι να στρέψουν άμεσα το βλέμμα και στις κινήσεις που πρέπει να δρομολογηθούν σε όλα τα επίπεδα, χθες έγινε μια συνάντηση και σχετική συζήτηση ανάμεσα στο Θόδωρο Καρυπίδη και τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο.

  Τέθηκαν θέματα γενικότερου προγραμματισμού, από την προετοιμασία και το πρόγραμμα φιλικών αγώνων μέχρι και τις κινήσεις που δρομολογούνται για συμβόλαια παικτών και μεταγραφικές αναζητήσεις. Όλα αυτά θα αρχίσουν να «τρέχουν» με μεγαλύτερη ταχύτητα από την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς ο αγώνας με τον Ατρόμητο έχει οριοθετηθεί ως το σημείο εκκίνησης των σχετικών ενεργειών.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk