• Αναζήτηση
 • Τσιλιανίδης: «Ο Μάτος είναι ένας ασυνήθιστος αμυντικός»

  Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης χαρακτήρισε τον Λέο Μάτος έναν ασυνήθιστο αμυντικό που μπορεί με το παιχνίδι του εκτός από φάσεις να συνεισφέρει και στο γκολ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης, μίλησε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, ο οποίος στάθηκε στην παρουσία του Μάτος, αλλά και στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων.

  Για τον ΠΑΟΚ: «Παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Υπάρχει κούραση αλλά και διαχείριση από την ομάδα. Είναι καλά οργανωμένη ομάδα και δημιουργεί κινδύνους ανά πάσα στιγμή».

  Για τον Μάτος: «Και ο Μάτος δεν είναι συνηθισμένος αμυντικός. Είναι σημαντικό για τον ΠΑΟΚ να παίρνει γκολ και από τους αμυντικούς του».

  Για το πώς πρέπει να προσεγγίσει το παιχνίδι ο Αστέρας Τρίπολης: «Πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι όπως ο ΠΑΟΚ. Να πιέσουμε και να εκμεταλλευτούμε τα λάθη του αντιπάλου και σίγουρα να μην δεχθούμε γκολ».

  Για τον Ηρακλή: «Είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση γιατί κουβαλάει πολλά χρέη. Είναι κακό για το ελληνικό ποδόσφαιρο τέτοιες ομάδες να έχουν τέτοιες δυσκολίες και να μην βρίσκονται στην κατηγορία που ανήκουν. Εύχομαι να ξεπεράσει τα προβλήματα και να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk