• Αναζήτηση
 • Γιαννούλης : «Να ακολουθήσουν όλοι το παράδειγμα του ΠΑΟΚ»

  Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Δικεφάλου στην «ΗΜΕΡΑ ΠΑΟΚ» εκπροσώπησε ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου κάλεσε όλα τα σωματεία της Ελλάδας να δείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει 93 χρόνια ιστορίας, δείχνοντας παράλληλα το κοινωνικό του πρόσωπο, αφού όπως έγινε γνωστό θα συγκεντρώσει τρόφιμα για να στηρίξει τα συσσίτια των πέντε Ιερών Μητροπόλεων.

  Ένας από τους εκπρόσωπος σε αυτήν την ενέργεια του δικεφάλου ήταν ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου έκανε έκκληση στα υπόλοιπα σωματεία της χώρας να ακολουθήσουν με τη σειρά τους τα βήματα των «ασπρόμαυρων».

  «Είναι πολύ σημαντικό σε αυτές τις δύσκολες εποχές που οι συνάνθρωποι μας πεινάνε κυριολεκτικά, να υπάρχει η οικογένεια του ΠΑΟΚ που βοηθάει. Μακάρι να ακολουθήσουν αυτή την προσπάθεια όλα τα σωματεία στην Ελλάδα, να συνεχιστεί αυτός ο αγώνας και να μην χρειαστεί πλέον κανένας άνθρωπος να βρει φαγητό από τα συσσίτια».

   

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk