• Αναζήτηση
 • Κάτι τρέχει με τον Στέφανο Τσιτσιπά

  Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε δύο δημοσιεύσεις στο Twitter και πολλοί πιστεύουν πως κάτι έχει αλλάξει στην ζωή του 20χρονου

  Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να αποκλείστηκε από την συνέχεια του Μαϊάμι Όπεν, ωστόσο δεν φαίνεται να το βάζει κάτω καθώς όπως όλα δείχνουν κάτι έχει αλλάξει στη ζωή του.

  Αυτή τη φορά όμως η αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ήταν λίγο διαφορετικές από τις συνηθισμένες.

   

  Δεν χρειάζεσαι πολλά για να τα ξέρεις όλα! Μια φορά τον μήνα φτάνει!

  DOWN TOWN, με πολυσέλιδο αφιέρωμα στον Στέφανο Τσιτσιπά! 

  Το πιο επιδραστικό ελληνικό περιοδικό από αυτό το Σάββατο και κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα με ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

  Μαζί, μία σπουδαία έκδοση για την ελληνική γλώσσα.                           

  Ποιες ελληνικές λέξεις ακούγονται σε όλες τις γλώσσες του κόσμου. Και όσα πρέπει να ξέρετε για το airbnb και τις βραχυχρόνιες μισθώσεις. Τα μυστικά και οι παγίδες που πρέπει να αποφύγετε.


  Το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων του είχαν να κάνουν με τον έρωτα και αυτό έδωσε την αφορμή όλοι οι θαυμαστές του να πιστεύουν πως κάτι έχε αλλάξει στη ζωή του.

  Συγκεκριμένα έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση: «Αν η καρδιά μπορούσε να σκεφτεί θα σταματούσε», ενώ στη συνέχεια το πήγε παραπέρα γράφοντας:

  «Ευτυχία είναι να κοιμάσαι στην πιο όμορφη αγκαλιά του κόσμου και να ξυπνάς με τα πιο γλυκά φιλιά, ξέροντας ότι εκεί ανήκεις».

   

  Πολλοί από τους θαυμαστές του πιστεύουν πως τα μηνύματα προορίζονται για την Νάομι Οσάκα, άλλοι πως είναι για την Μαρία Σάκκαρη και άλλοι απλά τον ανακαλούν στην τάξη και τον παροτρύνουν να ασχοληθεί με το τένις.

  Δείτε τις δημοσιεύσεις του Τσιτσιπά:

   

   

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η κόκκινη υπεροχή… Η νεαρή γυναίκα έβγαλε από το δάχτυλό της το ογκώδες ρουμπίνι. Το ακούμπησε στο μικρό τραπέζι, δίπλα ακριβώς στο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk