• Αναζήτηση
 • Εξαφανίστηκαν 10 τρόπαια της Μαρσέιγ

  Απώλειες μετράει η Μαρσέιγ που εγκαινίασε το νέο της μουσείο, καθώς σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα οι Μασσαλοί αναζητούν 10 τρόπαια!

  Η Μαρσέιγ δεν διανύει και την καλύτερη δυνατή της χρονιάς στο γαλλικό πρωτάθλημα. Οι Μασσαλοί βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και… ρίχνουν κλεφτές ματιές στο λαμπερό παρελθόν τους. Την Τετάρτη (3/4) έκαναν τα εγκαίνια του νέου τους μουσείο στο Βελοντρόμ όμως δεν πήγαν όλα κατ΄ευχήν…

  Σύμφωνα με το γαλλικό Μέσο RMC, oι άνθρωποι της ομάδας διαπίστωσαν ότι από το παλμαρέ της λείπουν 10 τρόπαια! Μάλιστα, πρόκειται για τα 10 Κύπελλα Γαλλίας που έχουν κατακτήσει…

  Οι υποψίες βαραίνουν άτομα που απολύθηκαν από την Μαρσέιγ και τα πήραν ως…. αναμνηστικό: «Τα ψάχνουμε, κάποιοι ήθελαν να πάρουν κάτι σπίτι τους, όταν άφησαν την ομάδα. Στο παρελθόν αρχηγοί ή υπάλληλοι ήθελαν να πάρουν κάτι για να θυμούνται το κλαμπ», δήλωσε στο RMC άνθρωπος των Μασσαλών.

  Πάντως το εν λόγω γεγονός δεν είναι πρωτοφανές.  Το 2007 και το 2011 εκλάπησαν τα αντίγραφα της κούπας του Champions League, που κέρδισε η ομάδα το 1993.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk